25. dec 2011 23:51
Moji letošnji piškoti:
stana
25. dec 2011 23:51
Moji letošnji piškoti:
stana
26. dec 2011 1:46
vse ste res napekle krasne piškote.jaz mislim da bom morala do novega leta na novo speči vsaj 2 vrsti.
tarja2 tudi mene zanimajo določeni tvoji piškoti. Bi te prosila če lahko napišeš vsaj njihova imena, da te lahko potem lažje vprašamo za recept, če nam jih boš pripravljena odstopiti.
stana.r zanima me kje kupiš tiste lepe snežinkice? ali so sladkorne?
lp
ledenka_
26. dec 2011 8:32
Podobne, sladkorne zvezdice, sem videla v KIKu.
rimljanka
26. dec 2011 8:38
Stana r., tvoji piškotki so zavidanja vredni, tako lepo okrašeni, pa tudi slika je prav mopjstrska.
BTW, tista zelena smrekica na enem piškotku pa je verjetno iz KIK-a. Enkrat sem jih tudi jaz kupila en paketek in pridejo prav lepo za okrasitev. Narejene pa so iz nekakšne hostije in lahko dolgo stojijo.
Sweetie
26. dec 2011 9:43
Stana r., krasen izbor, kar ne morem se nagledati!
aby
26. dec 2011 11:29
pohvala vsem pekaricam. Stana tvoji izgledajo izredno lepo. Vse pohvale za izdelavo.
http://www.mojalbum.com/tajda
26. dec 2011 16:25
Moji piškoti: očke, brusnične zvezdice, kokosovi - pomarančni srčki (najbolj izviren recept 2011), marcipanovi zvončki, zvončki z mandljevim nadevom (mi je ostal nadev in se ga tako porabila), kavni kukiji z lešniki, limone, eni moji, kateri še nimajo imena - roza zvezdice z nadevom, išlerji, vozlički, rumove lunice, pri meni snežinke, dišavni piškoti, limonini piškoti z klinčki, medenjaki, makove rožice (mamin recept), sladki ravioli Pa še sadni kruh in orehova potica z kulinarike. Vsi ki so dobili piškote za darilo, so bili navdušeni Kaj pa za silvestrovo kaj pečete? Stana, res imate krasne piškote, lepo so okrašeni.
Lp
tarja2
26. dec 2011 19:46
še moja malenkost......letos so bile na prvem mestu fige,pomaranča, čokolada in tako je nastala ta kombinacija piškotov (čokoladno-pomarančni piškoti,žepki polnjeni z figami,čokoladne zvezdice z kokosovo kapo,capučino piškoti...)
suziqatro
27. dec 2011 23:02
Hvala
Ledenka, snežinke sem naredila z modelčkom iz tičino mase. Zelene smrekice so iz hostije, kupila pa sem jih v Kiku.
stana
28. dec 2011 1:16
Zdravo svima!
Evo jednog predloga za Novu Godinu.
Ovako je meni ispala:
almiradjoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pivski kruh
Raca z rezanci na azijski način