2. nov 2011 15:07
Hvala vam vsem za pomoč. Nikjer nisem zapisala, da sem točno iz Novega mesta, smo 50 km stran od njega in to v čisto nasprotno stran od toplic. Preživeli smo zelo lep dopoldne, čeprav je bilo veliko ljudi na kopanju.
kleo
2. nov 2011 15:07
Hvala vam vsem za pomoč. Nikjer nisem zapisala, da sem točno iz Novega mesta, smo 50 km stran od njega in to v čisto nasprotno stran od toplic. Preživeli smo zelo lep dopoldne, čeprav je bilo veliko ljudi na kopanju.
kleo
2. nov 2011 15:42
kleo je napisal/a: |
uh, iz Novega mesta. |
v bistvu si napisala da si iz Novega mesta. 50 km stran je lahko pa tudi že Ljubljana, Kočevje....
Lepo da ste preživeli lep dan :)
spelja
2. nov 2011 15:56
Katera pa je nasprotna stran in katera ni?
zeta
2. nov 2011 16:40
Trixi, vi pa kar pred svojim pragom pometajte! Ko sem tukaj samo brala, nisem pa še pisala, ste napisali, da ne znate najdet hoste in jurčke v njej!
krpa
2. nov 2011 20:57
Krpa, tole pa je način, prvi dan na KulSlo in takoj napad! Iskati Šmarješke Toplice, iz Novega mesta in gozd z jurčki v njem, no ja, primerjava, da te kap!
Kleo, lepo, da ste se imeli lepo, očitno ste torej le našli iskane toplice.
rimljanka
2. nov 2011 21:46
Krpa, dobrodošla. Pa malo manj bojevito, prosim!
naor
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Krompirjevi kroketi Saint-Florentin
Bučni mufini s kremastim nadevom