30. okt 2011 11:45
Jaz gledam Kmetijo in rogovilim, zato vem, kaj se dogaja.
Tekmovalka Miša je prikazala, kako se očistijo ušesa, Uporabila je platno, iz katerega je naredila tulec, c katerega je nalila vosek. Vosek je naredil prevleko.
Nato je zgoraj prižgala platno,da je gorelo. Pri tem naj bi se ustvarjal nek pritisk ( Ežoj bo to pojasnil, toplota pa to), spodaj pa je na nek način v zulec potregnilo nekaj umazanega iz notranjosti ušese, kar je bilo videti kot umazano ušesno maslo,
Niso bili možgani, ker jih ta tip nima.
Menda je to tradicionalni način čiščenja ušes in je verjetno kje v kakšnem priročniku natančno opisano.
Vsakakor je prav, da ste proti domačemu čiščenju ušes, ker je bolje, da imajo ljudje zamašena ušesa. Saj veste tisto zgodbo, ko je po telefonu poklical notarja, da bo preklical oporoko, ker jje sestvail, ker mislil ,da bo umrl. " Ali se vam je zdravje popravilo, " je vprašal notar. " Ne, očistili so mi ušesa."
Glede vere v zdrvanika naj povem, da mi je moj, sedaj že bivši, potem, ko sem prišla k njemu z ugotovljenim pristisom 200/110, naročil, da naj vsako uro popijem kozarec vode in me odslovil.
Po hudih mukah sem zamenjala zdravnika, ker ne delajo prepisov, sem pa po dveh letih prepričana, da vsi zdravniki v našem zdravstvenem domu to zgodbo poznaje, ker kaže usposobljenost dotićnega zdravnika.
Pa že raje sama čistim ušesa ,kot pa samozdravilno znižujem pritisk z vodo.
Pred kratkim sem kupila svetilko za svetlobo terapijo, ker delam v slabo osvetljenem prostoru in je to močno vplivalo na moje stanje. Moji kolegi, večinoma iz elektrostroke, imajo do te svetilke nekako, kako bi rekla, posmehljiv odnos, čeprav so njeni učinki v medici dobro znani.
Torej ?
F r i n a