Prodam knjigo Ime mi je rdeča (Orhan Pamuk) - trda vezava, za 10 EUR.
trac
Temo je spremenil(a) trac dne 18. okt 2011 12:02
Prodam knjigo Ime mi je rdeča (Orhan Pamuk) - trda vezava, za 10 EUR.
trac
Temo je spremenil(a) trac dne 18. okt 2011 12:02
18. okt 2011 15:29
Pa zakaj jo prodajaš. Ti je bila všeč? Podari jo. Imaš na face booku cel sistem, jaz ti pa predlagam, da jo pustiš v najbližnji ambulanti. Pa še listek napši in povej, da je ta tvoja knjiga podarjena in da upaš da jo bo vsak bralec podaril naprej.
nola
18. okt 2011 15:51
Bravo, nola! To je pa res čudovita ideja. Jo bom zagotovo uresničila.
daga
20. okt 2011 9:17
Marsikatero sem podarila.
Ravno ta teden sem odnesla tri ogromne vreče knjig v Svet knjige, kjer imajo akcijo 'Podari knjigo' in jih bodo razdelili po domovih za starejše in upam, da jih bodo tako kratkočasile kot so mene. Te pač nisem. Kar v ambulanti pa jih ne nameravam pustiti, ker ne želim, da bo obležale v kakšnem kotu. Če bi imeli v bolnišnicah kakšne čitalnice ali knjižne police, bi bila druga zgodba.
trac
20. okt 2011 12:44
V večini bolnišnic imajo tako knjižnice kot tudi knjižne police, konkretno vem za knjižnico v novi stavbi Onkološkega instituta, za oddajo ali pa izposojo knjig se obrni na prostovoljke, ki sedijo v garderobi. Manjše knjižne police so tudi na oddelkih.
Sijajno knjižnico premore tudi bolnišnica na Golniku, poleg centralne imajo knjižne zbirke tudi po oddelkih.
V izolski bolnici pa mislim, da je še ni, vsaj enostavno dostopne ne - a jo zaštartava s tvojo sijajno Ime ji je rdeča?
Če boš na knjigi pustila nedvoumno sporočilo, da knjigo podarjaš, prav gotovo ne bo obležala v kotu.
Imaš pa na Facebooku tudi akcijo Knjigobežnice, mogoče ti ta bo bolj všeč, saj tu dobiš tudi povratno sporočilo o usodi svoje knjige. Meni ravno to ne dopade, pa zato (predvsem transportno) literaturo z jasno oznako, da je namenjena naključnemu bralcu z veseljem in upanjem, da bo potovala še naprej, redno puščam kjerkoli.
nola
20. okt 2011 15:52
Zanjo sem že zmenjena.
Ste mi pa navedli dovolj uporabnih informacij, ki jih bom lahko izkoristila ob naslednji priliki.
Hvala.
trac
20. okt 2011 22:13
Jaz bom oddala svpjo v slovenščini. Ker sem knjigo brala v Hrvaščini, je to tako velika razlika, da ne pomnim, kdaj sem eno knjigo v slovenščini s tako muko brala, v drugem jeziku paz navdušenjem ...
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z omako iz bazilike in parmezanom
Galette z zelenjavo