Pozdravljeni,
zanima me, če mi lahko kdo priporoči katerega izmed hotelov oz. prenočišč v Salzburgu. V decembru bi se radi en vikend odpravili raziskovati to mesto.
Tudi kakšne druge informacije dobrodošle.
Najlepša hvala
Pozdravljeni,
zanima me, če mi lahko kdo priporoči katerega izmed hotelov oz. prenočišč v Salzburgu. V decembru bi se radi en vikend odpravili raziskovati to mesto.
Tudi kakšne druge informacije dobrodošle.
Najlepša hvala
18. okt 2011 8:35
Jaz ponavadi hotele rezerviram na booking.com pa tudi njihove ocene hotelov so kar na mestu. Lahko tam malo pogledaš.
Lizzie
18. okt 2011 9:57
Salzburg je izjemno lepo mesto, en vikend bo komaj dovolj ...
Ti bim na zasebno pošto en link poslala.
mamamia
18. okt 2011 11:51
Hotel Drei Kreuz, Vogelweiderstrasse, Salzburg. Hotel je praktično "za voglom" od mestnega jedra, ima svoj parking (v času našega obiska parkiranja niso dodatno zaračunavali), sobe so zelo spodobne, tople in čiste, hrana je OK, zaposleni na recepciji fajn. Pa tudi cena ni pretirana. Priporočam.
tjas
20. okt 2011 8:42
Hvala vsem
Mamamia, verjamem da bo en vikend bolj malo, ampak upam, da si bomo uspeli pogledati čimveč znamenitosti.
Ksenija http://picasaweb.google.com/xency.kKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Korenčkova juha
Ržen sendvič s kajžarsko klobaso