30. sep 2011 18:10
Jaz ravnam enako kot Alisha, s tem, da čokolade, ki jo postrgamo s papirja, nič ne šparamo za drugič.
rrr
30. sep 2011 18:10
Jaz ravnam enako kot Alisha, s tem, da čokolade, ki jo postrgamo s papirja, nič ne šparamo za drugič.
rrr
30. sep 2011 19:23
rrr, jaz sem zavedna Gorenjka Odvisno pa od tega, koliko se jo nateče, ker ponavadi si kar večjo količino pripravim, da se torta res lepo s prve prelije.
*Alisha*
30. sep 2011 23:02
Ko smo že pri tortah - najslabši nakup ever, povezan s tortami: tista žička, napeta v loku, da se kao prereže biskvit. Neuporabno, ker ne dela.
rag_doll
1. okt 2011 9:36
Rag_doll, o tej pripravici je bilo tukaj že nekaj govora, recimo v tej temi mogoče najdeš kakšen uporaben nasvet: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2012 biskvita za torto&offset=10. Meni dobro služi; je bilo pa res treba na začetku pogruntat ta prav 'grif'.
1. okt 2011 10:52
Meni imenitno služi navaden malo bolj debel sukanec, tako da se na tem področju ne ubadam z nobeno napredno tehniko in je vse OK, beri, razrezano na tanko (no, pri zelo mehkem biskvitu so seveda nekatere omejitve, ampak z njimi lahko živimo).
Sonja
1. okt 2011 11:06
Meni pa žička dobro služi. Ni ful dobra ampak samo z njo ravno in enakomerno razrežem oblate. Hkrati si pomagam tudi s ta velikim nožem za kruh in kar gre.
1. okt 2011 12:14
Žička je najboljša pogruntavščina ever (seveda tako mislim samo odkar so me punce na kulslo naučile uporabljati to čudo, prej je tudi meni ležala v špajzu ene pr let).
jade
1. okt 2011 21:49
Ok, bom pobrskala pri mami v špajzi, če je še ni zabrisala preč, in poskusila. Sicer režem z nožem in se ne sekiram, če niso potem plasti enakomerne. Samo da je dobra torta :)
rag_doll
1. okt 2011 21:53
Tudi meni se zdi tale žagica super zadeva, krasno reže. Res pa je, da sem prvo kupila pri sosedu in je tista žička kar kmalu počila. Drugo sem pa kupila v milerju in že dolgo lepo služi svojemu namenu.
rrr
2. okt 2011 7:59
Odvisno, katero imaš. Ena je s cikcakasto žičko - res v redu. Če imaš pa tisto, ki ima ravno žičko, jo lahko vržeš v smeti. Je praktično neuporabna.
AtinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači sladoled za vroče poletje
Tiramisu