Pred kratkim sem spekla eno'>o prav dobro'>o Sachero'>o'>o'>o'> torto'>o, recept sem našla tukaj na Kulinariki.
Vse je štimalo'>o, samo'>o tehnično'>o ne razumem, kje (na čem) naj bi seo'>o'>o'>o'> torte oblivalo'>o in krasilo'>o.
Biskvit sem narezala na pol, spodnji del sem dala na en raven pladenj. Ker imamo'>o radi, da jeo'>o'>o'>o'> torta sočna, sem jo'>o zelo'>o dobro'>o namočila, namazala z marmelado'>o, dala gor še drugo'>o polovico'>o, spet dobro'>o namočila, celo'>o premazala z marmelado'>o in oblila s čokoladno'>o glazuro'>o. Glazuro'>o sem polila poo'>o'>o'>o'> torti, tako'>o da je teklo'>o vse dol poo'>o'>o'>o'> torti in po'>o mizi, kar se je zdelo'>o otrokom zelo'>o hecno'>o, meni pa ne, ker nisem imela pojma, kako'>o naj sedaj torto preložim na podstavek zao'>o'>o'>o'> torte (stekleni zvon). No'>o, nekako s podloženimi 4 lopatkami in širokim nožem nam je uspelo'>o, preden bi cela zaradi teže namakanja razpadla. Prepričana sem, da obstaja kak bolj normalen način ali kakšen pripomoček za te namene.
Če bi pa krasila direktno'>o na steklenem podstavku, bi pa podstavek bil cel zapacan.
Kako'>o se torej to'>o naredi?
pekoča paprika