29. sep 2011 21:22
Pretreslo je tudi mojega 17letnika, ki je po duši rocker. Pravzaprav vse nas. Naj ti bo lepo....
R.I.P.
karnak
29. sep 2011 21:22
Pretreslo je tudi mojega 17letnika, ki je po duši rocker. Pravzaprav vse nas. Naj ti bo lepo....
R.I.P.
karnak
29. sep 2011 21:30
Odšel si ampak umrl ne boš nikoli. Tvoja glasba te dela nesmrtnega.
Sožalje svojcem.
MIHIKA
29. sep 2011 21:56
Tako mehko je zvenela njegova frajtonarica,tako preprosto in domače in lepo je bilo vse to.Pa saj ste že vse povedali,zato Lojze počivajte v miru
adalbert
30. sep 2011 7:11
Tole je bila tam nekje pri 5 letih moja najljubša pesem (ali pa ena od najljubših, vsekakor ena od tistih, pri katerih smo vinilko zavrteli še enkrat, pa še enkrat, pa še enkrat..): Lojze Slak: Triglav lp, proxima
30. sep 2011 9:19
naj počiva v miru
njegove že ponarodele pesmi pa bodo naprej živele z nami
dorinca
30. sep 2011 20:35
Naj počiva v miru. V dolini tihi pa mi je najljubša izmed njegovih pesmi, ki ne bodo nikoli šle v pozabo...
leny
30. sep 2011 21:37
Kot glasbenik sem imel čast se spoznati z Gospodom Lojzetom med snemanjem oddaje o Abrahamu na Otočcu pred nekaj leti. Lahko rečem, da je bil Glasbenik z vso svojo dušo, Človek, ki se je znal pogovarjati tudi z neznancem in deliti dobro voljo. Razlika v letih ga sploh ni motila. Hudo mi je, ko umre tak človek, čeprav je pustil za seboj nepozaben pečat v glasbi in ljudeh.
Gospod Lojze, počivaj v miru med svojimi skladbami.
Pšeničnik
pšeničnik
1. okt 2011 14:59
Pri 50-tih sem se začela učiti igranja na "frajtonarico"......moja prva pesem, ki jo res znam zaigrati brez napake....V dolini tihi.......mi gre kar na jok! Bil si moj vzornik, počivaj v miru.
galja
1. okt 2011 15:39
Gospod je imel lepo življenje: počel je tisto, kar je imel rad, verjel je v svojo glasbo, pustil s svojo glasbo sledi v mnogih in te sledi bodo ostale.
Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi
Poširane hruške