4. okt 2011 20:25
ej, Multi, pa ne bomo o my dear Vendy debatirali, kajne? Glej, vsakdo koga ne mara in vsakdo ima koga posebej rad. To je povsem normalno. In ni treba, da se gremo sistema "če nisi z nami, si proti nam", ker smo odrasli in pametni, nič blesavi. Vsaj jaz zase vem, da nisem blesava, in zato na nekatere poste tu gor tudi gledam tako, da ne smatram, da me ima kdo za blesavo, ker piše neko svojo zgodbo in zagovarja nekaj, s čemer se morda sama niti ne strinjam. Ne gre samo za Vendelino, vedno se kdo najde, ki da drugim vedeti, da nimajo pojma.
Gre malo tudi za samozavest. Če je kdo nima, ga prizadene že mao bolj pomenjljiv pogled, če jo ima, mu je glado vseeno, kaj drugi odgovarjajo na njegovo pisanje. In jaz imam samozavest, kot večina nas tu gori.
In se tudi razlikujemo, kako kdo odgovarja komu, s katerim se ne strinja. Eni direktno "med roge", eni kdaj tudi užalijo, spet drugi mirno in strpno in z argumenti (loni, limnol, naor, nasja, rebecca, da proxime in njene duhovitosti sploh ne omenjam; tele so mi prve padle na pamet, se pa še kdo najde; nola in njena pronicljivost sta legendarni, in tudi od proxime recimo, le v stilu se razlikujeta; pa kako elaphus včasih zašpili ...). Ežoj je itak nekaj posebnega. Vlado se že dolgo ni oglasil, pogrešam njegov trezen pogled na marsikatero debato.
Pa saj midva se razumeva? Pa čimprej se oglasi, imam eno zanimivo vabilo zate ...
mamamia