11. apr 2013 23:45
miki miška, mislim da je tu veliko odvisno od sreče. ker en bo napisal ta mi je fajn, drugemu ni. enemu še dela, enemu ne. malokdo pa ima hkrati čast uporabljati več kot 5 pralnih strojev, da bi lahko vsaj približno primerjal. ker tisti stroji kupljeni pred 20 leti, so bolj kot ne vsi delali po 20 let. neglede na firmo. zdaj pa vsi delajo manj kot 10. ne glede na firmo. no, pa spet posplošujem. jaz ti želim, da bi imlea srečno roko, ko boš odprla denarnico in srečo pri nakupu!!
mi imamo dva gorenjeva, en je letošnji, en star 5 let. iz mojega prihajajo hudo obdelane črne cunje in sprane po robovih.. pa spet.. ne vem če je kriv pralni stroj. :S ali je mogoče trda voda, ki slej ko prej uniči vsak stroj, ali je mogoče kaj tretjega.. drugi stroj, novi, ki je bolj elektronski, so mu že zaštekale tipke, ko sem ga želela sprogramirati, da bi si ustvarila program 40 stopinj, 1200 obratov, ki ga v originalu ni. ??!!?? pozanimaj se tudi o samih programih kako so dolgi. naša mama obrača oči, ko vidi da pere stroj tudi po 2:30 . potem pa da jogging program za prešvicane majice 30 minut :D ne da si pa rečt, da stroj s tem prišpara. ampak je težko dojeti.