Ojla!!!
Zanima me kako najenostavneje preložiti torto s podlage kjer smo jo krasili na servirni pladenj?!
Hvala za pomoč!!
Papa
Nataša
Ojla!!!
Zanima me kako najenostavneje preložiti torto s podlage kjer smo jo krasili na servirni pladenj?!
Hvala za pomoč!!
Papa
Nataša
4. dec 2003 14:01
Zdravo! Jaz običajno krasim kar na servirnem padnju, če je kaj popackano pa pobrišem s papirnato brisačo - to se mi je do sedaj najbolje obneslo, ker delam bolj rahle biskvite za torte. Petra
4. dec 2003 14:34
Jaz jo tudi dam na servirni pladenj, okoli pa malo bolj trden papir (izrežem krog), ki ga po končanem krašenju enostavno vržem v smeti. LP Loni
4. dec 2003 23:24
hvala za nasvete! no ja kst bom naslednji petek nardila neko jagodno jogurtovo torto ki jo bom najprej naredila v tortnem modelu...bom pač spet mogla uporabit vse svoje akrobatske sposobnosti..no saj mi je še vsakič uspelo...in upam da bo tud tokrat in bom torto uspešno preložia!! Če pa ima kdo kak uporaben način prekladanja bi ga bila zelo vesela :) hvala papa Nataša
5. dec 2003 9:29
Kakšno torto pa delaš, da imaš take probleme. A delaš tiste, ki imajo samo eno plast biskvita, nato pa kremo, ki se mora strjevati in mora biti v obroču? Ker tako še vedno lahko daš na servirni krožnik in tam daš nazaj obroč... Ne predstavljam si ravno najbolj, v čem je problem... Čau, Loni
5. dec 2003 14:28
Pod torto porinem dva dolga noža - če je torta trša, vzporedno, če je mehkejša, pa ju prekrižam! LP cervus
8. dec 2003 9:34
oj! Hvala za nasvete!! papa Nataša
28. apr 2010 14:11
jaz torto prestavim tako da pod torto vstavim paleto s katero torto dvignem pod torto položim roko in torto prestavim na servnirni pladenj modra.vrtnica
28. apr 2010 14:31
Jaz pa dam torto na pladenj, čez pladenj in pribl. en cm pod torto dam brezbarvno folijo. Torto okrasim in potem folijo odstranim skupaj z vso morebitno packarijo.
Atina
28. apr 2010 14:48
Atina je napisal/a: |
Jaz pa dam torto na pladenj, čez pladenj in pribl. en cm pod torto dam brezbarvno folijo. Torto okrasim in potem folijo odstranim skupaj z vso morebitno packarijo. Atina |
Hm, še ena sedem let stara tema. Punce so verejtno že omagale, čakajoč na današnje pisanje ... mamamia
mamamia
28. apr 2010 16:46
Hehe, nisem gledala datuma :))) Sem sledila Modri vrtnici :)))
No, mogoče pa vseeno pride komu prav.
AtinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Palačinkina torta z malinami
Hrustljava solata