23. sep 2011 13:42
No, tudi tu bi zelo pasal citat iz kakega evangelija. Prepuščam archiju...
Sonja
23. sep 2011 13:42
No, tudi tu bi zelo pasal citat iz kakega evangelija. Prepuščam archiju...
Sonja
23. sep 2011 14:12
MULTI_reloaded je napisal/a: |
Zaj se pa moram hitro prekvlificirat v kako računovodkinjo v kaki šoli, vrtcu al na fakulteti. Tam je klope,pijače,gat,oblek dovolj. Samo za med pa sladkor ni denarja. Saj še malo in bodo tudi vmesne stopnje prišle na dan. Ker jaz o šolskih sistemih seveda nimam pojma, se mi je to samo sanjalo
MULTI_reloaded |
Posploševanje je mačeha modrosti, sestra nesramnosti in teta neumnosti (v tem primeru)
lp
cervus
23. sep 2011 15:27
Ja, ja, do tega pride, če sam beremo o energizirani najboljši vodi - kako bi šele bilo, če bi jo pili
Cilaneznan uporabnik
23. sep 2011 15:51
No bom pisal o dogodkih čez kake 4 tedne. Da ne bo šlo v pretiravanje sedaj
No, bomo kasneje debatirali o spodrsljaijih in nepriznavanju napak
MULTI_reloaded
23. sep 2011 18:32
Ne bom nič komentirala. Ampak, če ima kdo doma informiran kozarec od g. Poznika naj lepo napravi preizkus.
Vino, pivo je iz kozarca drugačno in ima drug učinek kot iz navadnega kozarca. Ga ne čutiš. Prav tako ostala pijača.
23. sep 2011 18:36
Sam, kolegica 3Xi , kak štos pa je, da ,ko popiješ vino ali pivo iz info kozarca tega sploh ne čutiš ?? Sej ne, da bi bil kak alkoholik ampak pijača pa ja kora imeti nek učinek, a ne !?
hedonist
23. sep 2011 18:56
Ja potem je pa treba samo našim alkoholikom razdeliti informirane kozarce, pa ne bo več pretepenih žena in otrok, niti masakrov ob petkih in sobotah ponoči na naših cestah. Drugo vprašanje pa je, če bodo pijančki na to pristali, razen morda na obupan poskus, da bi z energijskimi šoki vodo pretvorili v visokoenergijski fluid, ki bi imel enake učinke kot pirček in pelinkovec. Ampak če bi to šlo, bi se verjetno že razvedelo...
Trixi, ti si pa ne daj jemati veselja. Če tebi pomaga, je OK. Karkoli je v redu, če je neto izplen pozitivnih učinkov večji od negativnih, ne glede na to, na kateri osnovi deluje. Neverniki si bomo za zdravje pač še naprej prizadevali na starinske zemeljske načine, jaz grem jutri tri ure pošteno v hrib, tam pa na kislo mleko z ajdovimi žganci in ocvirki. Ni vrag, da to v končni bilanci ne bo zdravo.
Sonja
neznan uporabnik
23. sep 2011 19:08
Bo zdravo. Ne vem, kaj je meni Helena Kamnar zadne cajte ful všeč???
MULTI_reloaded
23. sep 2011 19:46
A ma ona tud info glaž ? :)
hedonist
23. sep 2011 20:04
MULTI_reloaded je napisal/a: |
@archi-daj kolega, bodi malo spoštljiv. Jaz tud dostkrat zaserjem totalka. Samo, daj poglej in zberi celoto o šraufih in še v kako drugo temo malo pokukaj in se nato pritožuj. Kam si kdo šraufe daje pa zakaj. Sem bil prepričan, da si ti malo bolj open-minded. In se strinjam z mon cherie, da je čist okej, če na pultu stoji vrč z vodo, pirom al je pa dva litra vodke not. To zgleda kot voda, veš. Ti pa kr moli v kraljestvo ubogih na duši. Mogoče še tebi prav pride. Nikad se nezna, kje te bo vsekalo.
MULTI_reloaded |
Kam si kdo daje šraufe, je navezano na moje lepe rožnate hemoroide po tretmaju z energizirano vodo.
Sem zelo open minded.
Ampak sem skeptik, ki moli samo k zdravemu razumu !
Pa hvala za lepe želje.
PS. mogoče si ti tisti, ki šlampasto bere ?
archi
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zelenjavna zloženka
Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)