26. sep 2011 20:07
Spoštovani komentatorji, pametne glavice - jaz sem na začetku samo vprašal, če ima še kdo izkušnje z uporabo (pitjem, kuhanjem, itd..) molekularno filtrirane vode ? Nikomur nisem nič vsiljeval, reklamiral, prodajal - spoštovana gospoda ! Zdaj pa me napadate, kot da sem vam kaj prodajal ????
Mogoče ste se nekaj novega naučili, spoznali, in vesel bom, če bo kdo začel uživati ob pitju vode.
Vem pa sam, da se zelo dobro počutim in je velika razlika v vodi, ki priteče iz pipe, kjerkoli po Sloveniji.
Vse kar piše sem osebno preveril, tudi energijo vode, ki se jo da izmeriti z vrtenjem v pravo smer...
In vedite, poslušanju televizije in pranja možganov se lahko izognete, zrak na deželi je tudi boljši, gozdovi so okoli nas, časopise vam ni treba brati in se obremenjevati kdo je kaj naredil. Poskrbite za svoje skrbi in zdravje, vodo morate piti in naj vam ne bo vseeno, kakšno pijete. Tudi kakšno njivco se da še obdelati in se zdravo prehranjevati, ne pa vse gledati skozi denar, a se izplača ali ne ??
In če kdo želi, mu osebno prinesem 5 litrov najboljše vode, da bo osebno okusil, zakaj sem tako navdušen nad njo. In naj se širi misel, da nam ne sme biti vseeno, kakšno vodo pijemo !
Lep večer brez TV vam želim
in kot sem razumel, ni nihče potrdil da ima izkušnje z pitjem takšne vode ? Je pa veliko specilistov za kritiziranje, tudi dobrih misli, ampak that's life - Slovenija bi gorela od fovšije
BORISH