Letošnja podelitev nagrad Emmy nam po mojem mnenju ni ravno postregla z kakšnimi posebnimi modnimi presežki in hvala bogu tudi ni bilo veliko modnih upsov. V tem delu si bomo pogledali dekleta, ki bi morala še enkrat razmisliti o svoji izbiri obleke.
Nominiranke za najslabše oblečeno damo so:
Juliana Marguiles
Čeprav je obleko oblikoval priznani in zelo znan oblikovalec Armani, mi zgleda, kot da jo je oblikoval 5 letni otrok. Vzel je pač nekaj belega blaga in ker mu je bilo dolgčas je to blago še malo polepil z prevelikimi steklenimi okraski.
Kati Holmes
Obleka je iz pod rok Calvin Kleina. S samo obleko ni pravzaprav nič narobe in če bi bila Kate na podelitvi Teen choice awards, ki se podeljujejo na podlagi glasovanja mladih in tudi sam dogodek ni tako zelo formalen. Preveč preprosto in hitro pozabljivo.
Gwyneth Paltrow
Obleko je izdelal Pucci. Obleka je sicer zelo lepa ampak ni primerna za žensko, ki je stara 38 let. Priznam sicer, da ima res super postavo ampak se mi zdi da je bilo tole tveganje, ki se ni splačalo.
Christina Hendricks
Christina nosi obleko Johanne Johnson. Sama obleka je sicer lepa ampak proosim, prenehaj z razkazovanjem dekolteja. Praktična vsaka obleka, ki jo Christina obleče je obleka, ki pogled prevsmeri v dekolte. Kdaj nas bo prijetno presenetila in oblekla obleko, ki ne bo razkazovala dekolteja ampak na primer hrbet?
Heidi Klum
O Heidi, Heidi, Heidi, kaj ti je tega treba bilo? Saj razumem, da si hotela izstopati ampak, mar ne bi bilo lažje izstopati na dober način kot na slab? Obleka po mojem mnenju izgledat kot, da je spodaj našita korala ali spužva.
Diana Agron
Obožujem Diano! Ampak ne vem zakaj bi se nekdo hotel postarati za 20 let? Saj obleka zgleda super samo, najbrš bi še bolje zgledala na kakšni Helen Mirren, ki je stara 65 let.
In nagrado za naslabše oblečeno dobi......
Gwyneth Paltrow... tveganje je do določene mere dobro, preveč tveganja pa tudi ni dobro.
Jutri pa sledi pregled najboljše oblečenih dam.
Kaj pa vi mislite? Katera bi se morala še enkrat pogledati v ogledalo?
Temo je spremenil(a) tamalaursa dne 20. sep 2011 8:48