kje poceni kupiti kozarčke za vlaganje, marmelado? kje na primorskem je kak 1 euro shop? hvala
tuktumol
kje poceni kupiti kozarčke za vlaganje, marmelado? kje na primorskem je kak 1 euro shop? hvala
tuktumol
10. avg 2011 7:10
Jaz jih kupujem v eni posebni trgovinci, podobni Kalii... vendar večji in je samo v našem malem mestu. Za 20 kom. + pokrovčke dam nekje 10 EUR.
Nasvet: majhne kozarčke imajo od danes dalje znižane oz.na razpolago v supermarketih Tuš po vsej Sloveniji. Nudijo dva različna modela (poglejte na spletni strani Tuša oz. njihov letak-reklamo). Za 10 kom.+pokrovčki imajo ceno malo nad 3 EUR. To se mi zdi kar poceni.
Lp
Barbi5
10. avg 2011 7:55
Za začetek poglej v kaki podružnici Agrarie Koper ali pa čez mejo v semenarni Marinaz na Škofijah. lp, proxima
10. avg 2011 9:54
Evo tu imaš enga pri Novi Gorici, direktnega prodajalca, ali pa Stenko v Trzinu, jih imajo kar nekaj na izbiro. Zagotovo gre kakšen kolega, sorodnik v LJ ali okolico in se odpelje 10 minut iz centra LJ do Trzinske cone in ti kupi.
http://www.mojalbum.com/jagikroki/torte
10. avg 2011 10:38
Stenko ima res bogato ponudbo kozarčkov in stekleničk s pestro izbiro različnih volumnov. Sploh odkar so naredili prodajni salon, se je pravi užitek sprehoditi med njihovimi policami z izdelki.
.deklica
10. avg 2011 11:52
Špar ima trenutno akcijo za kozarce.
paulina d
10. avg 2011 12:05
.deklica je napisal/a: |
Stenko ima res bogato ponudbo kozarčkov in stekleničk s pestro izbiro različnih volumnov. Sploh odkar so naredili prodajni salon, se je pravi užitek sprehoditi med njihovimi policami z izdelki.
|
Se popolnoma strinjam, mi tam kupujemo vse kozarce in steklenice
RoncolinoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svaljki z žajbljem
Špageti karbonara