Se gremo potepat?

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

26. feb 2014 0:19

Uf, skor bi pozabil: tukaj imajo neke čudne ribe, gredo ven iz vode iskat hrano:

ežoj

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

26. feb 2014 0:27

minka druga, tudi tebe nisem pozabil. Včeraj sem čakal avtobus, se sprehajam in pri fontani v parku a la aviacion, ga zagledam: a si to ti, vprašam, sem odgovori. Kaj pa delaš tukaj............ ja nič, si ogledujem Santiago. A te lahko slikam............ lahko, odgovori in jaz ga uslikam, od presenečenja sem mu pozabil predlagat, da pomaha naši kulinarični sociedad:

ežoj

JanisJoplin  

član od: 20.1.2011

sporočila: 1953

26. feb 2014 6:30

Ežoj, ti si res legenda! pa vedno najdeš tega japonskega turista... skoraj neverjetno srečno pot, pa veliko piši in slikaj, mi potujemo s tabo.

JJ

ursula-ce  

član od: 18.10.2008

sporočila: 542

26. feb 2014 7:37

Ežoj, drž se unga japonskega turista, vidim, da ima velko pedertašno

ursula-ce

babka1951  

član od: 22.8.2012

sporočila: 6950

26. feb 2014 9:06

Kako zelo lepo se dan začne, brez naših cajtengov...

Uživam v popotovanju z našim japonskim turistom in komaj čakam, da uno "pedertašno" odpre,( sem se krohotala ob zapisu ursula-ce ) in si kupi kopalke Komaj čakam nadaljevanje. Ežoj uživaj

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

26. feb 2014 9:48

ežoj je napisal/a:

Naneslo je pa tako, da sem s neko družbo se zagovoril, kar naenkrat smo se našli v taki restavracijo hitre prehrane, nekaj naročil, pojedel, spil pivo in si mislil, da to noč ne bo spanja. Pa je bilo in sedaj ugotavljam, da lahko jem vse ( no, ja verjetno ni čist res ). Iz tega sledi, da takoj ko pridem nazaj, obiščem zdravnico in je prepričam, da mi tako na recept predpiše enkrat letno potovanje v J. Ameriko............. po moje bi to šlo, ne vem zakaj ne bi.

ežoj

Evo, pa res drži, da te nič več ne boli in matra in stiska, ko imaš za seboj most iz vaše vasi in ko ne gledaš v une bukle kjer opisujejo, čez kolk dni pride matilda, če veter mal močneje zapiha mimo haciende .

Zdaj pa čakam fotke, kjer se vidi, kako čikite mažejo z oljem za sončenje tistega japonskega turista na kakšni nobel playi... .

Ognjič

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

26. feb 2014 11:01

Ežoj kako to, da še nisi noge namočil v nobeno lužo???

jade

mišzmoke  

član od: 28.8.2010

sporočila: 4551

26. feb 2014 11:16

, počakajte, no, da se človek najprej pošteno naje

lp

mzm

minka2  

član od: 10.6.2009

sporočila: 123

26. feb 2014 15:47

[citat=--ežoj--]

Naneslo je pa tako, da sem s neko družbo se zagovoril, kar naenkrat smo se našli v taki restavracijo hitre prehrane, nekaj naročil, pojedel, spil pivo in si mislil, da to noč ne bo spanja. Pa je bilo in sedaj ugotavljam, da lahko jem vse ( no, ja verjetno ni čist res ). Iz tega sledi, da takoj ko pridem nazaj, obiščem zdravnico in je prepričam, da mi tako na recept predpiše enkrat letno potovanje v J. Ameriko............. po moje bi to šlo, ne vem zakaj ne bi.

Srčno upam, da bo tudi zdravnica ugotovila, da ti najbolj pomaga potovanje v J. Ameriko. Na recept, seveda.

minka2

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5192

26. feb 2014 16:24

Al pa pivo. Na recept, seveda. Čeprav za notranjo lepoto ni boljšega kot sprememba zraka tu pa tam, ja.

Sonja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti