26. feb 2014 0:19
Uf, skor bi pozabil: tukaj imajo neke čudne ribe, gredo ven iz vode iskat hrano:
ežoj
26. feb 2014 0:19
Uf, skor bi pozabil: tukaj imajo neke čudne ribe, gredo ven iz vode iskat hrano:
ežoj
26. feb 2014 0:27
minka druga, tudi tebe nisem pozabil. Včeraj sem čakal avtobus, se sprehajam in pri fontani v parku a la aviacion, ga zagledam: a si to ti, vprašam, sem odgovori. Kaj pa delaš tukaj............ ja nič, si ogledujem Santiago. A te lahko slikam............ lahko, odgovori in jaz ga uslikam, od presenečenja sem mu pozabil predlagat, da pomaha naši kulinarični sociedad:
ežoj
26. feb 2014 6:30
Ežoj, ti si res legenda! pa vedno najdeš tega japonskega turista... skoraj neverjetno srečno pot, pa veliko piši in slikaj, mi potujemo s tabo.
JJ
26. feb 2014 7:37
Ežoj, drž se unga japonskega turista, vidim, da ima velko pedertašno
ursula-ce
26. feb 2014 9:06
Kako zelo lepo se dan začne, brez naših cajtengov...
Uživam v popotovanju z našim japonskim turistom in komaj čakam, da uno "pedertašno" odpre,( sem se krohotala ob zapisu ursula-ce ) in si kupi kopalke Komaj čakam nadaljevanje. Ežoj uživaj
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
26. feb 2014 9:48
ežoj je napisal/a: |
Naneslo je pa tako, da sem s neko družbo se zagovoril, kar naenkrat smo se našli v taki restavracijo hitre prehrane, nekaj naročil, pojedel, spil pivo in si mislil, da to noč ne bo spanja. Pa je bilo in sedaj ugotavljam, da lahko jem vse ( no, ja verjetno ni čist res ). Iz tega sledi, da takoj ko pridem nazaj, obiščem zdravnico in je prepričam, da mi tako na recept predpiše enkrat letno potovanje v J. Ameriko............. po moje bi to šlo, ne vem zakaj ne bi.
ežoj |
Evo, pa res drži, da te nič več ne boli in matra in stiska, ko imaš za seboj most iz vaše vasi in ko ne gledaš v une bukle kjer opisujejo, čez kolk dni pride matilda, če veter mal močneje zapiha mimo haciende .
Zdaj pa čakam fotke, kjer se vidi, kako čikite mažejo z oljem za sončenje tistega japonskega turista na kakšni nobel playi... .
Ognjič
26. feb 2014 11:01
Ežoj kako to, da še nisi noge namočil v nobeno lužo???
jade
26. feb 2014 11:16
, počakajte, no, da se človek najprej pošteno naje
lp
mzm
26. feb 2014 15:47
[citat=--ežoj--]
Naneslo je pa tako, da sem s neko družbo se zagovoril, kar naenkrat smo se našli v taki restavracijo hitre prehrane, nekaj naročil, pojedel, spil pivo in si mislil, da to noč ne bo spanja. Pa je bilo in sedaj ugotavljam, da lahko jem vse ( no, ja verjetno ni čist res ). Iz tega sledi, da takoj ko pridem nazaj, obiščem zdravnico in je prepričam, da mi tako na recept predpiše enkrat letno potovanje v J. Ameriko............. po moje bi to šlo, ne vem zakaj ne bi.
Srčno upam, da bo tudi zdravnica ugotovila, da ti najbolj pomaga potovanje v J. Ameriko. Na recept, seveda.
minka2
26. feb 2014 16:24
Al pa pivo. Na recept, seveda. Čeprav za notranjo lepoto ni boljšega kot sprememba zraka tu pa tam, ja.
SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Poke skleda z lososom
Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem