Se gremo potepat?

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

26. feb 2014 9:48

ežoj je napisal/a:

Naneslo je pa tako, da sem s neko družbo se zagovoril, kar naenkrat smo se našli v taki restavracijo hitre prehrane, nekaj naročil, pojedel, spil pivo in si mislil, da to noč ne bo spanja. Pa je bilo in sedaj ugotavljam, da lahko jem vse ( no, ja verjetno ni čist res ). Iz tega sledi, da takoj ko pridem nazaj, obiščem zdravnico in je prepričam, da mi tako na recept predpiše enkrat letno potovanje v J. Ameriko............. po moje bi to šlo, ne vem zakaj ne bi.

ežoj

Evo, pa res drži, da te nič več ne boli in matra in stiska, ko imaš za seboj most iz vaše vasi in ko ne gledaš v une bukle kjer opisujejo, čez kolk dni pride matilda, če veter mal močneje zapiha mimo haciende .

Zdaj pa čakam fotke, kjer se vidi, kako čikite mažejo z oljem za sončenje tistega japonskega turista na kakšni nobel playi... .

Ognjič

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

26. feb 2014 11:01

Ežoj kako to, da še nisi noge namočil v nobeno lužo???

jade

mišzmoke  

član od: 28.8.2010

sporočila: 4551

26. feb 2014 11:16

, počakajte, no, da se človek najprej pošteno naje

lp

mzm

minka2  

član od: 10.6.2009

sporočila: 123

26. feb 2014 15:47

[citat=--ežoj--]

Naneslo je pa tako, da sem s neko družbo se zagovoril, kar naenkrat smo se našli v taki restavracijo hitre prehrane, nekaj naročil, pojedel, spil pivo in si mislil, da to noč ne bo spanja. Pa je bilo in sedaj ugotavljam, da lahko jem vse ( no, ja verjetno ni čist res ). Iz tega sledi, da takoj ko pridem nazaj, obiščem zdravnico in je prepričam, da mi tako na recept predpiše enkrat letno potovanje v J. Ameriko............. po moje bi to šlo, ne vem zakaj ne bi.

Srčno upam, da bo tudi zdravnica ugotovila, da ti najbolj pomaga potovanje v J. Ameriko. Na recept, seveda.

minka2

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5192

26. feb 2014 16:24

Al pa pivo. Na recept, seveda. Čeprav za notranjo lepoto ni boljšega kot sprememba zraka tu pa tam, ja.

Sonja

irenakr  

član od: 3.11.2010

sporočila: 367

26. feb 2014 16:37

Ežoj, vsaka ti čast....lepo potovanje še naprej.... in piši, ker te radi beremo.....:)))

irenakr

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

26. feb 2014 16:44

Pa, prosim, najdi še kakšno vrtnico in objavi fotko (da te ne bom le po špranjah v zidovih silila gledat za dračjem), pri nas je še kar daleč do njihovih prvih cvetov. Pa ne čakaj na praznik, ki prihaja............... 

rimljanka

katrin11  

član od: 3.1.2010

sporočila: 2353

26. feb 2014 19:42

Ežoj, če se boš namakal v morju, namoči v tisto  morje še kakšno razglednico in jo pošlji na "Kulinariko".  Da bodo morje vsaj poduhali lahko. Privoščim ti najlepše potovanje, tudi zato, ker ga tako lepo opisuješ.

Katrca11

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

26. feb 2014 20:15

E, ežoj, užitek te je brat ...

mamamia

kača  

član od: 11.1.2004

sporočila: 829

26. feb 2014 21:28

Malo razmišlajm, kako je bilo, ko sem prvič videla Ežoja, sem mislila "da ne zna šteti do pet" kot radi rečemo. Zdaj pa me vsako leto znova navdušuje s svojimi potopisi, v katerih zelo  uživam, saj mi predstavi delček tistega sveta, ki ga še nisem obiskala.Zelo všečno!

Ežoj, pusti "pedertošel" zaprt, zakaj bi zapravljal za kopalke, čeprav vem, da tam ne moreš biti brez njih. Pa bodi v gatah!. Denar za kopalke pa nameni za kaj drugega. Sicer pa mi delaš "lušte" s tem potovanjem, ko razmišljam, kam bi se letos podala na "raziskovanje". Mi je tvoja detinacija všečna, a se bom verjetno držala kar Evrope.

kača

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti