20. feb 2014 22:49
Ah, Vanja, po tem kaj si napisala so to sigurno ZDA, prej bi pa mislil, da kitajska, kajti oni imajo veliko krasa.
Ma Ognjič, ni potrebe po novi temi, saj vidiš, da vsi nekam potujejo in to skrivajo, kot da so......................
Sovaščanka pa tudi ima prav, se ne spodobi, da bi skrival ( če bi vsaj imel kakšno nagrado za obljubit źa odgovor ).
Torej bika med roge:
Nizkocenovni prevoznik je Air France in hčerinska družba KLM. Potovanje iz Benetk, do Santiaga ( de Chile, in nazaj ) za 688 €ovp rišteti je treba prevoz do Benetk in nazaj 72 €, in vlak iz naše vasi in nazaj cca 8 €ov.O potovanju ni kaj rečt ( ali pa ): ( let Benetke-Amsterdam- Santiago in nazaj Santiago- Pariz-Benetke ). V Amsterdamu se izkaže, da letalo ima v odhodu 2 uri zamude, da gre najprej v Buenos Aires in potem nadaljuje za Santiago, v Buenos Airesu se izkaže, da potniki moramo dol, zamenja se posadka in ( menda letalo ).............., postanek naj bi bil eno uro, zavleče se na dve uri................
O poletu ( poletih ) ni kaj veliko govori: kaže, da jih francozi niso naučili ničesar, za razliko od Air France, hrana skor neužitna ( pri enem obroku sploh niso šparali z sojinim sosom ( verjetno zaradi številnih vzhodnjakov na letalu, pri drigem obroku je vse bilo prelito s nekakšnim kečapom do neužitnosti ). Pa sploh nisem videl kuharja, ki bi to spacal, da mu kašno krepko rečem
Ja, ja, dobro da ste vprašali, eni otroci so se drli ves čas poleta, eden, ene dva sedeža daleč od mene............. no, preživi se tudi hujše reči.
Postrežba je večinoma moška, stevardese ( ali kako se že prav napiše ) niti niso tako sestradane, po merilih Air Fance.
Kot verjetno že veste, jaz se doma držim neke lepotilne diete, tukaj sem se mal prekršil, spil le eno pivo in eno flaško ( 2 dcl ) vina, pa tudi neužitno meso jedel ( no, če me ni ugonobilo neko kosilo na letališču v Amsterdamu, fish and chips po nizozemsko, obtičalo mi v želudcu za par ur kot cegla ), tudi tisto na letalu naj me ne bi, in me res ni ). Upam da se mi ne bo na lepoti poznalo, pol ko pridem, bom nadaljeval s lepotilno dieto, da notranjo lepoto spravim v red, da bodo sestre pri pregledih kar vzdihovale: kakšna lepa jetra .....
Uf, se mi ne ljubi več, pa evo še slikica:
letalo med vkrcanjem za Santiago ( v Buenos Airesu ). in, da ne rečete, da tukaj nič ne cveti:
ežoj