Se gremo potepat?

silva  

član od: 1.10.2002

sporočila: 871

16. avg 2012 16:14

elaphus je napisal/a:

Silva, od Janka Mlakarja "Iz mojega nahrbtnika" je tudi greha vredna.....

lp

cervus

Hvala za namig! Sem pogledala v sistem COBISS in ugotovila, da je v naši knjižnici nimajo... Jutri bom preverila, če si lahko knjižnica knjigo sposodi od knjižnice...  Ali, kot bi rekel ežoj: " *egiba, če mor'š zakomplicirat, pa zakompliciraj.."

Ežoj, srečno pot domov, ti želim!

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

16. avg 2012 21:56

Lahko si knjižnice med seboj sposojajo knjige - povedano iz prve roke.

lp

cervus

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

17. avg 2012 9:08

Medknjižnična izposoja se temu reče, pa preveri, če je plačljiva posebej, ne iz članarine.

rimljanka

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

17. avg 2012 11:06

Para que el estudiante, tras pasar el choque cultural al volver a su casa, aprende hacer algo relleno con anchoas

Krompir polnjen z inčuni - so slike tako povedne, da ni nujno, da ste fluentni v kastiljščini.

http://www.rtve.es/alacarta/videos/la-manana-de-

Vendelina jr.

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

19. avg 2012 15:47

Ja, kje si zdej??? Obležal zraven kakšnega stolčka v Kataloniji, al ves zmrcvarjen drnjohaš zraven domačega ribnika?

Ognjič

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

19. avg 2012 16:05

Ma to zadnje, saj je domači fotostrokovnjak ugotovil, da o fotografiji nimam pojma, pol tuhtam, v kaj sam porabil tolk časa. Slikati sem začel pred 56 let z fotoaparati: Smena, Ljubitelj, Zorki, Kiev, Yashica, vmes se še kaj naučil o svetlobi, optiki................ in sedaj pač nič ne vem. *ebiga, se pa bom začel učit na novo, ko domači fotostrkovnjak izda kakšno knjigo ( ki bo seveda prekosila vse dosedanje knjige poklicnih fotografov ). Pa pustimo, mal sem se polenil, tole bom jutri še dokončal, no, za sedaj: včeraj prišel v Ljubljano okrog osmih zvečer, uro pa pol prej kot po voznem redu. Uf, kolk je že ura, imel sem pozen zajtrk, šele sedaj grem zakurit žar, da nekaj spečem za kosilo.

ežoj

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

20. avg 2012 9:09

Ti zaenkrat kar po starem kaj napopaj sem. Bi rekla, da nas je kar precej tu takšnih, ki nas zadeve, o katerih se preklate in nadmudrujete pri fotoaparatih, itak ne razume in ne zanima. Torej, ti tule kar pokaži kakšno fotko za nas, ki nam je vseeno, če je tudi kje kakšna senca in meglica, radi pa pogledamo, kod se potepaš. Matr, če bi pri "unih" rečeh tolk kompliciral, kot pri vaših kompozicijah in kaj vem čem še, še do "uvoda" ne bi prišli, kaj šele do kakšnega otroka 

Ognjič

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

20. avg 2012 9:47

Jaaaaaa, fotke le pokaži. Umetniki in "umetniki" pa naj se gredo svoje štose. Mi bi pa realno življenje gledali.

rimljanka

silva  

član od: 1.10.2002

sporočila: 871

20. avg 2012 10:36

rimljanka je napisal/a:

Medknjižnična izposoja se temu reče, pa preveri, če je plačljiva posebej, ne iz članarine.

rimljanka

Res je, rimljanka, zaračunajo 10€ na gradivo. Ampak, imam srečo, ker se knjiga nahaja v enoti, ki spada pod našo knjižnico in je prenos knjige brezplačen (v okviru članarine).

anaeva  

član od: 14.11.2007

sporočila: 1742

20. avg 2012 11:09

Ognjič je napisal/a:

Ti zaenkrat kar po starem kaj napopaj sem. Bi rekla, da nas je kar precej tu takšnih, ki nas zadeve, o katerih se preklate in nadmudrujete pri fotoaparatih, itak ne razume in ne zanima. Torej, ti tule kar pokaži kakšno fotko za nas, ki nam je vseeno, če je tudi kje kakšna senca in meglica, radi pa pogledamo, kod se potepaš. Matr, če bi pri "unih" rečeh tolk kompliciral, kot pri vaših kompozicijah in kaj vem čem še, še do "uvoda" ne bi prišli, kaj šele do kakšnega otroka 

Ognjič

anaevahttp://poosmiinpol.blogspot.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti