21. avg 2011 15:48
Sedim v senci, pijem mrzlo bevando, ( ne ljubi se mi nič brat ) in jamram: uf, uf, kdo bo tole zdržal:
Malo prej prišel, prej kosil v hotelu Mons pri Ljubljani:
zvečer se še oglasim ( včeraj ni bilo v kampu interneta ).
ežoj
21. avg 2011 15:48
Sedim v senci, pijem mrzlo bevando, ( ne ljubi se mi nič brat ) in jamram: uf, uf, kdo bo tole zdržal:
Malo prej prišel, prej kosil v hotelu Mons pri Ljubljani:
zvečer se še oglasim ( včeraj ni bilo v kampu interneta ).
ežoj
21. avg 2011 16:19
Ooooooooooooooooooooooooo, pa ravno zjutraj sem v klepetalniuci napisala, kakšna škoda da je, ker ne moreš sedet doma in jamrat, kolk je vroče.
Dobrodošel doma! In vsaj tja do srede boš lahko sedel in jamral.............................
rimljanka
21. avg 2011 16:51
Uf, uf, kok dobr, da si srečno prispel v domače zavetje! Vsaka čast, Ežoj, si pa kerlc!
naor
21. avg 2011 16:51
Dobrodošel domov!
Pozdravček!
21. avg 2011 17:12
Pozdravljen! Jerebikica je še pri življenju.
lp
cervusneznan uporabnik
21. avg 2011 17:18
Jaz sem malo pozen v oglašanju. Sem pa redno pogledal. In sem nekak razmišljal, da bi uredništvo Ežojeve potopise lahko zbralo v eno temo in jih dalo v večno mlade. To bi po mojem bila lepa zahvala za ves njegov trud, ki ga jaz zelo cenim.
Hvala za lepe utrinke in naj ti domača hladovina,pirček in ribe teknejo. Slej kot prej bo pa tud razvrat
velkam bek
Multivitamin
multivitamin
21. avg 2011 18:03
Ežoj, dobrodošel doma - sta pa res kerlca, ti in tvoj mercedes.
rrr
21. avg 2011 19:18
Ezoj, kako si ti dober sofer, da sise tako hitro pripeljal v Slovenijo. Vsaka ti cast. Upam, da ti niso nalivi delali preglavic pri voznji. Potrebna je res dobra kondicija, da se to zmore.
Imej se lepo v domacem krogu!
Amelia
21. avg 2011 20:30
Ežoj dobrodošel doma!
Milži
21. avg 2011 20:47
Ežoj hvala, čudovito "te je brati" ! In seveda dobrodošel doma v varnem zavetju domače idile!
kobra 1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sladki rogljiči
Pesto palačinke