lep pozdrav,ali ima kdo izkušnje z odstanjevanjem zelenega vovka
nika555
lep pozdrav,ali ima kdo izkušnje z odstanjevanjem zelenega vovka
nika555
20. jul 2011 20:51
Katera zverina je to
20. jul 2011 20:57
Nimam, ampak je ideja tako gravž, da sem šla preventivno očistit kopalnico....Se sveti!
Vendelina jr.
20. jul 2011 21:06
a se ne reče temu uni zadevi, ko se nardi s cajtom na medenini? a maš medeninast wc morda;)?.
drugače pa probaj z belilnim sredstvom,..oz z kisom, sodo bikarbono ali kaj bolj naravnega, če bo ratalo.
Katarina K http://katarinaktorteprisalmoneli.blogspot.com/ http://katarinak.moj-album.com/
20. jul 2011 21:36
dragička : to nastane na deski tm kjer je pritrjena na wc rata zeleno menda da se reče zeleni vovk probavala sem že z sodobikarbono danes sem našpricala z meglijem in nič ne pomaga
vida70: hvala bom jutri proizkusila če bo kaj bolje
nika555
21. jul 2011 7:21
Zamenjaj desko.
Lesene deske s kovinskimi držali se opuščajo ravno zaradi tega, ker vlaga in kovina naredita tak vizualni gravž v kopalnici.
In word of advice: nikoli ne postavljaj v dom česarkoli, če se za tisto ne ve, kako se zadeva vzdržuje in očisti. Jaz sem tozadevno strašno natačna in sem zaradi tega zavrnila že maso stvari , tudi zelo dizajnerskih. Ker stvari, ki se dajo enostavno vzdrževati in ohranjajo lep videz - tam vsak rad briše prah in vzdržuje, razne zelene packarije pa vedno ostanejo ženskam.
Vendelina jr.
21. jul 2011 8:26
No če je že tako gravži tema ... bom še jaz nekaj vprašala. S kakšnim čistilom pa čistite notranjost školjke - tam kjer stoji voda. Jaz se nekaj trudim ampak tam kjer ne seže ščetka je
Kaj naj vlijem notri, da bo delovalo?
21. jul 2011 8:40
Etka, kis dela čudeže.
Balenka
21. jul 2011 8:49
Kateri kis? Alkoholni ali navaden?
21. jul 2011 9:05
Etka, tam globko doli pomaga samo dobra krtača/goba in kakšne zelo debele gumijaste rokavice in oboje se po uporabi dooooolgo časa spira pod tekočo vodo, pa krtača/goba se še malo pošprica s kakšnim kislim čistilom.
Tista ščetka za školjko je pa takisto gravž. Je bistveno bolj higieniš, če imaš v kopalnico kakšno vedro in potem dodatno sprotno spiraš školjko tako, da vlivaš vodo z višine, da padec odplakne tiste fekališ zadeve.
Te tudi obveščam, da je potrebno tega manevra naučiti tudi vse moške v hiši in kot kažejo izkušnje kažejo, da se s to materijo težje spopadajo kot ženske
BTW, a se kateri da sneti z youtuba tisto Žižkovo o straniščih "žižek on toilets"? Nekako paše v tole diskusijo
Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Debeli špageti s poletno zelenjavo
Bujta repa