20. jul 2011 19:47
Ampak smo večni optimisti že po značaju in ker smo se veselili dogodka nas je tudi sonce razveselilo, kajne?
[citat=--mamamia--]
"Malo je bilo sicer nepričakovano ''hitro'', saj sva pričakovala, da bo ''ratalo'' kasneje." - hm, če seksaš, pač lahko tudi zanosiš, zato pa je kontracepcija ...
Se strinjam z trditvijo, ki si jo napisala. Naj povem, da je bil otrok načrtovan in ni nobene presenečenje, ker tudi jaz ne vrjamem v besede "SE ZGODI, NAŠ-A JE BIL/BILA ČIST ''PO NESREČI''! Vendar smo se prvič dlje ''trudili'' preden sem zanosila, zato sem tudi sedaj (narobe) predvidevala, da bo tudi ta otroček kasneje, zato kar nas je presenetilo je to da je ratalo v prvo.
Glej, nič slabega nisem mislila, malo heca v vsej tej situaciji, zato smeško na koncu. Ker iz tega, kot si napisala, ni razbrati, da sta načrtovala oziroma kot pozneje pojasniš, zato sem se pač pohecala na ta račun. Če sem te priazadela s tem, se ti opravičujem, moj dober namen v odgovoru pa je razbrati iz nadaljevanja mojega pisanja.
Sicer pa nista edina. ki sta bila na ta način presenečena, mi smo bili tudi (samo smo že bili poročeni). V stilu: zdaj, ko načrtujemo, ne bo šlo tako gladko ... no potem pa tako rekoč iz prve in rodil se je še en najlepši otrok pod soncem...
mamamia
mamamia