7. jul 2011 7:48
Kaj je organko??? Ali misliš tole? http://www.merkur.si/gospodinjstvo/ciscenje/kosi-z
Jaz sem ga kupila v Merkurju, ampak je bil v akciji (takrat so ga šele začeli prodajati, pa so menda hoteli zvabiti kupce ) tako, da sem dala za cel komplet (dve posodi, dva pokrova, ena gladilna lopatka, ena vrečka razgrajevalca in še nekaj plastičnih meric in ostalih malenkosti) 32€. Meni je všeč, predvsem zato, ker ga imam lahko kar pred vrati in mi ni treba nosit na kompost vsake jajčne lupine posebej, pa še org. odpadki mi ne delajo drena v kuhinji. Ne smrdi nič, ko odpreš posodo, je vonj sicer nekoliko kiselkast (za parfum ga ne bi uporabljala, no), ampak daleč od kakega plinskega uspavalnega sredstva. Ko je poln, začnem polnit drugo posodo, ko je ta polna, prvo vržem na kompostnik in krog gre veselo dalje. Se lepo razkraja, z ono vodo, ki se ven odceja, še nisem čistila odtokov, jo pa razredčim in z njo zalivam, kar pač zalivam. Kakšne pretirane izboljšave pri rožah še nisem opazila, pa se glih ne mečem na zobe zaradi tega. Če mene vprašaš - ne, ni mi žal, da sem ga kupila.
lp
cervus