Pozdravljene/i,
se priporočam za informacije, kje naročiti poročno
Hvala i
darya
Pozdravljene/i,
se priporočam za informacije, kje naročiti poročno
Hvala i
darya
27. jun 2011 11:05
Tule je naslov:
ali pa tel.: 05 700 08 10.
Vsekakor pa se prej najavi in preiskusi okuse. Vsako nadstropje torte naj bo drugačno.
Lepo se imejte,Darcy1
darcy1
27. jun 2011 12:55
Eh, kakšna pekarna neki - pri morski medvedki jo naroči
Tega pa ne vem, če dostavlja na dom
Blanchy
27. jun 2011 14:04
predlagam ti Pekarno Jure (Postojna) delajo odlične torte (preizkušeno). ceno nažalost ne vem.
http://www.informacija.net/pekarna-vopex
medvedica
30. jun 2011 22:27
Hvala za nasvete.
Danes smo preizkusili 3 različne okuse tort iz Pekarne Jure, vendar nam niso bili kaj preveč všeč. Nismo vajeni krem z maslom/margarino, so precej težke za želodec. Običajno delam kreme iz smetane, mascarponeja ali skute in sadja ali čokolade. Bo treba preizkušati slaščičarne dokler ne najdemo prave
lp
darya
30. jun 2011 22:49
Predlagam Slaščičarno Galerija grad (na Viču v Lj).
lp, NIna
Ni-na
1. jul 2011 8:09
A potem si mm kontaktirala? Sem samo firbčna...
Loni Makaroni
1. jul 2011 8:26
Loni, ne...še. Zaenkrat ne vem kako bi dostavila torto na kraj dogodka (Rakov Škocjan) v takem primeru...tolikšna količina zavzame precej prostora...nimamo dostavnega vozila s hladilnico Bi bila pa torta v tem primeru vsekakor lepša in boljša kot iz slaščičarne...
darya
1. jul 2011 12:40
Blanchy je napisal/a: |
Eh, kakšna pekarna neki - pri morski medvedki jo naroči |
Roncolino
10. jan 2013 12:17
Zanima me, če se vam zdi 135€ primerna cena za poročno torto za 50 ljudi (lepa, okrašena s tičino, ne čisto klasični okusi).
Hvala za odgovore!
JJ
10. jan 2013 12:22
Premalo, torta za 20 kosov (ne poročna ampak rojstnodnevna) je tam cca 50 do 60 EUR (domače izdelave a umetniškega izgleda ) Toliko plačamo mi in se mi zdi tudi čisto fer cena.
lunackaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Marmorni kolač
Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom