11. jan 2013 13:51
Lepe so! In najbrž zato poceni, ker ima tortopekarica stalno stranko - gostilno..
11. jan 2013 13:51
Lepe so! In najbrž zato poceni, ker ima tortopekarica stalno stranko - gostilno..
11. jan 2013 14:43
Meni so na primer to tudi lepe kreacije (ker ne maram tičine in ne masla pod tičino):
mamamia
11. jan 2013 14:51
Ja, mamamia, vsekakor. Tudi jaz ne maram tičine, samo opisala sem vam, da so oblečene v tičino, za lažjo predstavo. Jaz bi se odločila za dekoracijo iz smetane.
JJ
11. jan 2013 15:04
O, điđi, a bo whct?
lp
p.s. mamamia, čigave pa so te lepotice?
mzm
11. jan 2013 15:08
mišzmoke je napisal/a: |
O, điđi, a bo whct? lp p.s. mamamia, čigave pa so te lepotice?
|
Bo bo No vsaj zaenkrat si še ni noben premislu
JJ
11. jan 2013 15:28
Tele lepotice (in še mnoge lepše, narejene tudi po dogovoru) so iz mariborske Tovarnice sladkosti (res se tako imenuje).
Ker so eni linki v temi že prilepljeni, sem tudi jaz tega kar sem nalepila, sicer bi ga poslala po zasebni pošti.
mamamia
11. jan 2013 16:15
mamamia je napisal/a: |
Tele lepotice (in še mnoge lepše, narejene tudi po dogovoru) so iz mariborske Tovarnice sladkosti (res se tako imenuje). Ker so eni linki v temi že prilepljeni, sem tudi jaz tega kar sem nalepila, sicer bi ga poslala po zasebni pošti.
|
zelo zelo lepe mamamia
Katarina K http://katarinaktorteprisalmoneli.blogspot.com/ http://katarinak.moj-album.com/
11. jan 2013 17:32
mamamia je napisal/a: |
Tele lepotice (in še mnoge lepše, narejene tudi po dogovoru) so iz mariborske Tovarnice sladkosti (res se tako imenuje). Ker so eni linki v temi že prilepljeni, sem tudi jaz tega kar sem nalepila, sicer bi ga poslala po zasebni pošti.
|
Uau, super so!
JJ
11. jan 2013 17:58
In dobre vsaj tako, kot lepe, pri izdelavi uporabljajo naravne sestavine.
mamamia
11. jan 2013 18:46
Kristus, mamamia,
dober teden je od novoletnih zaobljub, pa nam že kažeš take slike?????? Da ne bo kdo od silnega zagrizel v monitor.....
Kje, praviš, je ta pregrešna ustanova?
SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečenice na leči
Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči