26. jun 2011 6:47
Ja super, hvala za ideje,nekaj predlaganih jedi smo že kuhali na šmorn -ali carski praženec- se res še nisem spomnila, pa jota hm,tudi ni slaba ideja,samo kislo zelje meni poleti nelako ne pade.No morda iz svežega....
Z otroci je tako,eni zelo radi jedo drugim nič ne paše.Najraje imajo testenine, da o hrenovkah ne govorim kako so jih radi so sami pekli na ognju, golaževa juha.Sadja imajo zelo veliko,ker starši in sponzorji prenesejo,zelenjava in otroci (tudi solate )ne gre skupaj.To so moje izkušnje in glasno razmišljanje. Riž sem že probala se mi ne obnese, krompirjeva solata,morajo biti tri verzije,nenarejena,brez kisa in brez čebule.Saj ni tako hudo kakor "jamram"sedaj sestavljam jedilnik in vidim da se iz leta v leto ponavljam.No nisem čisto sama, imam pomočnico in animatorji veselo pomagajo.
Hvala še enkrat! Ognjič to popravljanje me res ne moti ,čeprav vedno preverjam kaj sem napisala, se zgodi enkrat meni drugič drugim. Saj smo ljudje in hvala vam! Danes bo lep dan. Pozdrav!
Sem se spomnila kako bi bilo mlečni riž za sladico, hladno, to še nisem probala???
adalbert