25. jun 2011 18:03
Lej kolega 666, vse do stavka ,ko si napisal da je vsako sadje ki se skisa uporabno ravno tako kot drugo sem z zanimanjem bral tvoje inovativne kulinarične namige, izpeljanke in ideje. Ja, všeč so mi bile kombinacije, ki si jih vehementno nametal čeprav dvomim, da si jih tudi kdaj skuhal. OK. Ampak skisano sadje pač ni nek presežek, ki bi mu jaz nasedel in bi ga častil v neke visoke gurmanske sfere, naka, imam rajši stvari iz sadja ki ni skisano. In ker lahko zaenkrat še zbiram, se pač odločam za bolj čisto verzijo. Ti pa , če ti je drago, navali. Bi te pa zanesljivo krcnil po prstih, če bi hotel v moji prisotnosti onečastiti tako plemenite jedi ,kot so morske (hobe, sipice, lignji, etc....) kajti tukaj pa sem totalni čistun in ne prenesem nobenega novodobnega plastičnega preseravanja z dodatki, ki niti skučajno ne sodijo poleg. Ampak , jasno, ker nisem ob tebi, ko hobe polivaš z borovničevim kisom, ti to mirno počni naprej v svetem prepričanju, da si dober , inovativen kuharček!! Ampak pri tem dopusti, da tudi kdo drug pove svoje mnenje in da tisto, kar je tebi všeč njemu pač ni to tudi pove.
Aha, pa še to, solata iz kolerabic in vsem kar si naštel mi je čisto všeč ampak tako kot si napisal - z jabolčnim kisom !
Eco.
hedonist