Danes mineva 67 let od izkrcanja zaveznikov v Normandiji. Toliko za spomin (in opomin).
janko1
Danes mineva 67 let od izkrcanja zaveznikov v Normandiji. Toliko za spomin (in opomin).
janko1
6. jun 2011 14:11
Točno tako, ni slabo vsake toliko osvežiti spomin na pomembne dogodke. Mamamia
mamamia
6. jun 2011 18:45
Bolj opomin kot spomin, ker se spet približujemo skrajnostim. In mislim, da ni nikogar, ki bi si želel ponoviti to "avanturo" ...
Drejček
9. jun 2011 11:21
"Bolj opomin kot spomin, ker se spet približujemo skrajnostim." Se močno strinjam, a se bojim, da se nekateri obnašajo, kot, da jim je vseeno.
http://zaspancki.si/
11. jun 2011 22:17
Da, moj oče je bil prisoten in vedno je rekel:"Ne želim, da kdaj doživite, kar sem jas tam in mnogo drugih, prehudo je bilo." Žal, je že pokojni in mnogo krat se spomnim njegovih besed, ker je govoril v nižjem tonu in je bilo čutiti v glasu, da je bilo res nekaj groznega. Tudi svečko sem mu prižgala( 120 km stran) v spomin na dan D in vem, da tega nikoli ne pozabim.
zajaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Palačinkina torta z malinami
Nacho čips gostija