26. maj 2011 17:25
@ proxima, časi se spreminjajo in eni z njimi,e ni ne; jaz sem tudi malo za časom, kaže ...
Ja, najprej odvisno, koliko ste stari, potem pa, kakšni pivci ste in koliko prenesete. Mi smo odrasli, pa za zabavo, ki se začne proti večeru in predvidimo, da bo trajala do prvih jutranjih ur, računamo okoli dva litra vina (povprečno) na osebo (za pivo ne vem; če vemo za koga, ki pije pivo, nabavimo kartonko "piksn" , pa si sami jemljejo, ali pa jim točijo pri šanku, če je zabava v enem klubu, kamor zahajamo). Pa seveda ustrezna količina mineralne vode, ker jih večina pije "špricerje", samo nekaj jih pije čisto vino.
Če prav sklepam, od sedmerice eden pije samo vino, eden samo pivo, ostali pa oboje oziroma jim je vseeno?
Če ste še gimnazicijci ali neizkušeni pivci, bi se jaz alkoholu bolj kot ne izognila, oziroma morda kakšno pivo ali kozarec vina, vmes pa veliko vode.
Ker piknik je lahko super piknik, brez da se sprevrže v pijanko.
Ne bi ti znala svetovati količin, glede na prej napisano skušaj sama izračunat, koliko bi bilo primerno.
Poceni pijače: nizkocenovne trgovine ali vino pri kakšnem preverjenem vinogradniku, rinfuza (to je vino iz soda, neustekleničeno).
Mamamia
mamamia
Sporočilo je spremenil(a) mamamia dne 26. 2011 17:50