Pozdravljeni!
Že dolgo spremljam tale vaš, oziroma naš košček interneta, in priznam, da sem se veliko novega naučil, predvsem pa razširil svoje kulinarično obzorje. Baza receptov je resnično impresivna, komentarji pa so samo še pika na i. In ker so mi recepti že znani, vsak dan pogledam jasno samo nove recepte. In glej ga zlomka, med novimi recepti je polno receptov sponzorja. Danes recimo od 10 novih jih je 8 sponzorjevih. Pa sej razumem, danes ni nič več zastonj in denar mora od nekje pritekat. Ampak, a mora to res biti med recepti? A niso zato oglasni prostori, ki jih roko na srce ni malo? V bistvu me najbolj boli to, ker so recepti milo rečeno povprečni, in celovito gledano slabšajo bogato raznolikost sedanje baze. Kaj se bo zgodilo, ko bo receptov sponzorja toliko kot ostalih receptov? S takim razmerjem, kot je danes, to ni več tako daleč. Bo to še vedno portal nas, uporabnikov, ali bo to kuharska stran prodajalca zmrznjene zelenjave? Pretiravam, vem, namenoma. Ampak za ustvarit si sliko zakaj me motijo recepti sponzorjev med ostalimi recepti, bo v redu.
Prosim, moja kritika je dobronamerna, namenjena temu, da bi portal ostal tak kot je ali vsebinsko še bogatejši. Vsiljenih reklam smo v vsakodnevnem življenju že itak vajeni, če pa je smer s sponzoriranimi recepti na kulinariki prava, pa bo pokazal čas.
LP motovilc
pozebu motovilc