20. maj 2011 13:22
Tale podatek lahko tudi spustiš......
janko1
20. maj 2011 13:22
Tale podatek lahko tudi spustiš......
janko1
20. maj 2011 13:59
Vse skupaj je postalo precej bizarno. Moje mnenje je, da je pouhka čist pretiravala s podrobnostmi svojega problema. Proxima pa je itak zadela žebljico na glavico
rrr
20. maj 2011 15:27
mamamia je napisal/a: |
Manjka še samo podatek o barvi ... Mamamia mamamia |
in fotografija .
Cila
Cila
20. maj 2011 15:36
Tole je daleč najbolj zabaven topic. Negraužno zabaven.
Kje, je smeško, ki se rola?
Vanja
neznan uporabnik
20. maj 2011 16:26
Ni ga Vanja. Pr dohtarju je na five o clock tea pa na sendvičih.
Pa res je zabavno. Smo osem strani že naklofali. Pa bizarno gor al dol.
Multivitamin
multivitamin
20. maj 2011 22:32
Verjamem da je komu zabavno ob tej temi. Preberite si http://www.pomurske-lekarne.si/si/index.cfm?id=15
in upam da se bo kdo zabaval ob tem članku. Mi se zabavamo že 10 let ob kronični driski zaradi bolezni.
Ebonlass
21. maj 2011 0:46
Ebonlass je napisal/a: |
Verjamem da je komu zabavno ob tej temi. Preberite si http://www.pomurske-lekarne.si/si/index.cfm?id=15 in upam da se bo kdo zabaval ob tem članku. Mi se zabavamo že 10 let ob kronični driski zaradi bolezni.
|
In upam, da ne tuhtate o orehovih lupincah in kavni usedlini...
Saj ravno zato gre, da vidva z možem očitno žal vesta, kako hudo je lahko ... na drugi strani se pa svet podira zato, ker mora punca 2 tedna občasno letet na WC in jo je tega sram - zraven pa še sama pove, da se sicer dobro počuti. Potem mora pa zato konzultirati vesoljno forumaško občestvo, ker zdravniki so itak nesposobni...
Veliko zdravja vsem, še posebej pa tvojemu možu, ebonlass
Nasja
21. maj 2011 9:10
Ebonlass, meni to nikakor ni zabavno, čisto mimo se mi pa zdi tako slikovito opisovanje dogajanja.
rrrneznan uporabnik
21. maj 2011 9:26
Tudi jaz se moram opravičiti za moje navedbe o zabavnosti. Vsekakor to ni letelo na tiste, ki so resnično bolani in imajo težave kljub obiskovanju zdravnika in kljub zdravljenju. Driska je lahko tudi posledica zdravljenja.
Bolj je to letelo na tiste, ki najprej nardijo celo paniko, potem se svetuje večinoma zdravnik in nato slišiš izjave,da so pa dohtarji itak neumni pa nič ne vedo. Pa se gremo raje zdravit na kulinariki. Taki so pa meni res smešni.
Multivitamin
multivitaminneznan uporabnik
21. maj 2011 10:26
No, Puhka, dej mal apdejti
Kaj je novega? Povej.
Še zdaj ne vem(o), katero zdravilo ti je zdravnik predpisal? (piše na škatlici, preberi in posreduj?!)
japajaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veseli tiramisu
Bowla s kozicami