Driska :*(

tema je zaklenjena

janko1  

član od: 3.11.2010

sporočila: 468

20. maj 2011 13:22

Tale podatek lahko tudi spustiš......

janko1

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4338

20. maj 2011 13:59

Vse skupaj je postalo precej bizarno. Moje mnenje je, da je pouhka čist pretiravala s podrobnostmi svojega problema. Proxima pa je itak zadela žebljico na glavico

rrr

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

20. maj 2011 15:27

mamamia je napisal/a:

Manjka še samo podatek o barvi ...

Mamamia

mamamia

in fotografija   .

Cila

Cila

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

20. maj 2011 15:36

Tole je daleč najbolj zabaven topic. Negraužno zabaven.

Kje, je smeško, ki se rola?

Vanja

neznan uporabnik

20. maj 2011 16:26

Ni ga Vanja. Pr dohtarju je na five o clock tea pa na sendvičih.

Pa res je zabavno. Smo osem strani že naklofali. Pa bizarno gor al dol.

Multivitamin

multivitamin

Ebonlass  

član od: 25.8.2002

sporočila: 242

20. maj 2011 22:32

Verjamem da je komu zabavno ob tej temi. Preberite si http://www.pomurske-lekarne.si/si/index.cfm?id=15

in upam da se bo kdo zabaval ob tem članku. Mi se zabavamo že 10 let ob kronični driski zaradi bolezni.

Ebonlass

Nasja  

član od: 10.6.2003

sporočila: 815

21. maj 2011 0:46

Ebonlass je napisal/a:

Verjamem da je komu zabavno ob tej temi. Preberite si http://www.pomurske-lekarne.si/si/index.cfm?id=15

in upam da se bo kdo zabaval ob tem članku. Mi se zabavamo že 10 let ob kronični driski zaradi bolezni.

Ebonlass

In upam, da ne tuhtate o orehovih lupincah in kavni usedlini...

Saj ravno zato gre, da vidva z možem očitno žal vesta, kako hudo je lahko ... na drugi strani se pa svet podira zato, ker mora punca 2 tedna občasno letet na WC in jo je tega  sram - zraven  pa še sama pove, da se sicer dobro počuti. Potem mora pa zato konzultirati vesoljno forumaško občestvo, ker zdravniki so itak nesposobni...

Veliko zdravja vsem, še posebej pa tvojemu možu, ebonlass

Nasja

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4338

21. maj 2011 9:10

Ebonlass, meni to nikakor ni zabavno, čisto mimo se mi pa zdi tako slikovito opisovanje dogajanja.

rrr

neznan uporabnik

21. maj 2011 9:26

Tudi jaz se moram opravičiti za moje navedbe o zabavnosti. Vsekakor to ni letelo na tiste, ki so resnično bolani in imajo težave kljub obiskovanju zdravnika in kljub zdravljenju. Driska je lahko tudi posledica zdravljenja.

Bolj je to letelo na tiste, ki najprej nardijo celo paniko, potem se svetuje večinoma zdravnik in nato slišiš izjave,da so pa dohtarji itak neumni pa nič ne vedo. Pa se gremo raje zdravit na kulinariki. Taki so pa meni res smešni.

Multivitamin

multivitamin

neznan uporabnik

21. maj 2011 10:26

No, Puhka, dej mal apdejti

Kaj je novega? Povej.

Še zdaj ne vem(o), katero zdravilo ti je zdravnik predpisal? (piše na škatlici, preberi in posreduj?!)

japaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti