Pozdravljeni
nujno potrebujem en srčkan verz za fanta za prvo obhajilo
Gdč Jasmina
Pozdravljeni
nujno potrebujem en srčkan verz za fanta za prvo obhajilo
Gdč Jasmina
7. maj 2011 19:50
Gdč Jasmina Prepričana sem, da boš zmogla sama.
Glede na tole slikico, ki jo imaš v avatarju, fenomenalne recepte, ki si jih objavila v pol leta odkar si prijavljena, bo en skčkan verz za fanta za obhajilo zate mala malica.
Vilma
8. maj 2011 11:37
Jaz vedno verze za obhajilo/birmo izberem iz svetega pisma. Se mi zdi, da najbolj sodijo h tej priliki....Lp Saša
Mir in dobro!
19. maj 2011 14:21
evo:
Jezus je ob neki priliki takole nagovoril svoje učence:
»Ne imenujem vas več za služabnike, ker služabnik ne ve, kaj dela njegov gospodar; vas pa sem imenoval prijatelje, ker sem vam povedal vse, kar sem slišal od svojega Očeta«.
Kljub neizmerni razliki med človekom in Bogom je človek poklican k prijateljstvu z Bogom.
upam da ti je všeč.
srečno!
puhka2
19. maj 2011 14:51
Mogoče pa tole pesmico, meni se zdi O.K. Hostija bela, zibelka majhna, V zibelki božje Detece spi. Pojejo tiho angelci sveti, Tiho, da Jezus se ne zbudi. Pojte glasneje, angeli sveti, Jezus moj danes spati ne sme. Saj bo prišel zdaj prvikrat k meni In mi prinesel srečo v srce. Zibelko mehko mu bom pripravil, da v mojem srcu spal bo lahko. S pesmijo v sanje ga bom zazibal, Da bo počival mirno, sladko. Pa lep dan še naprej, dotjamaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Evitine Jakobove pokrovače
Nacho čips gostija