30. jul 2011 22:33
Romanad,
pri prebiranju nekega drugega foruma sem zasledila, da si kar nekaj let nazaj imela težave z vročinskimi oblivi, pa me zanima, če se je situacija umirila. Vem, da ne sodi na ta forum, vendar mi ni uspelo, da bi ti pisala na zasebno sporočilo.
Jovita, a mi poveš, kako pomlajuješ ognjič, da ti cveti do jeseni? Ali ga enostavno porežeš? A ga mešaš med čajne mešanice za pozimi?
Glede naravne kozmetike pa bi rada povedala, da se sama držim načela, da kar ne bi dal v usta, ne daj na kožo. Že eno leto si mažem obraz in telo s hladno stiskanimi olji s kmetije http://www.oljarna-pecaric.si/ iz Drašičev v Beli Krajini. Ne gre za nobeno reklamo, enostavno bi rada z vami delila izkušnjo, ki jo imam z uporabo teh olj. Obraz si mažem z oljem iz mareličnih koščic, telo pponavadi z orehovim, katero si nanašam tudi na lase, preden si jih umijem. Od takrat naprej sploh ne rabim več balzama, tako mehke imam lase po pranju. Tudi koža po celem telesu in obrazu se mi je izboljšala, nimam več suhe in srbeče. Ko sem pred dnevi prišla z morja, me je koža po telesu močno srbela, Spomnila sem se na moje orehovo olje, se namazala z njim in par minut za tem je srbenje prenehalo. Če primerjamo ceno z visokimi cenami raznih krem, ki obljubljajo večno mladost, nazadnje pa dobimo od njih le alergije, strošek sploh ni velik. Sploh če povem, da imam 1 dc olja za obraz za najmanj 3-4 mesece.
Jaz osebno sem fascinirana, kaj vse nam nudi narava, samo probati je treba.
LP Andreja
andreja62