Rabla bi kak dokaj enostave
andrea84
Rabla bi kak dokaj enostave
andrea84
5. maj 2011 19:51
Mmmm, kakšna dobro prepojena limonina ali pa čokoladna rulada, to je zame super.
kaja45
5. maj 2011 20:00
Steak.
Mirjan
5. maj 2011 20:11
Božanska čokoladna rulada.
peter
5. maj 2011 20:19
http://www.kulinarika.net/recepti/6483/sladice/jagodne-
Enostavno za pripravo, sočno, pisano, sezoni primerno. Jagode pa so tudi eoritčne ...
Mamamia
mamamia
5. maj 2011 21:58
Zelo dobri predlogi.
Zanima me ibiza za recept od čokoladne rolade.
andrea84
5. maj 2011 21:59
Mamamia pri tebi je vse na slikah tako super videt,
andrea84
5. maj 2011 23:30
Ajoj no, če že druge prosiš, naj namesto tebe iščejo recepte, a ne bi bilo fer da vsaj sama preveriš, če je recept, ki te zanima, v bazi?
Kalpana
5. maj 2011 23:33
Woman to woman, girl to girl:
Moški v fokusu tvojega zanimanja ima praznik. Lepo. In fino praznujta. In fante vseh starosti se pri takih praznikih razveseli s tistim, kar v resnici že znamo. To je seksi. V bistvu je seksi pri obeh spolih to, da nam partnerji pokažejo kaj znajo. Ne pa to, da si, v preveliki želji po tem, da bi bilo nekaj novega, postavljajo vedno višje meje in potem jih nažira trema, če bo to okej ali pa ne. In potem moledovanje za pohvalo. A ti je tole dobro, veš, zate sem pripravila?....izdelek je pa bolj v amorfni fazi, ker se ni dovolj vadilo.....pa če je kaj v resnici passion killer, je pa tako implicitno ali pa eksplicitno moledovanje. Pa strah prej, če bo zadeva uspela.
Za fantov rojstni dan je okej karkoli, ampak v resnici karkoli, kar ti gre od rok. Magari jagode s smetano, ki si jo sama stepla. Če je fant količkaj ta pravega materiala, ga bo itak bolj razveselilo, če mu boš to sladico servirala v kakšni strahovito prozorni zadevi, kot pa to, kako se tej sladici reče. Z dobrim modrcem in z gardom se doseže, da fant z guštom in hvaležnostjo poje tudi lepilo za papir (večna modrost moje mame), brez tozadevne opreme ti pa niti jed po elBulliju ne bo pomagala.
Ostale dni v letu pa izkoristi za piljenje slaščičarkih in kuharskih veščin. Pa za slovenščino.
Vendelina jr.
5. maj 2011 23:37
Pijana nevesta ali pa Majska torta.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehova potica po receptu moje mame
Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi