18. dec 2013 13:43
android123 je napisal/a: |
Spoštovana Julijasi!
Elektronski bralnik je perfektna zadeva za branje in samo za branje. za vse ostalo si kupi tablico. Mnogo kdo je bil sprva skeptik, a si je po prvi eknjigi hitro premislil. Bralniki so super. sp prijazni za oči (brez glavobolov) in jih imaš s seboj vedno in povsod. Sicer ne vem kako je tvoje mnenje jaz ti globko odsvetujem Kindle ker je to samo znamka ki jo preplačaš 2x. Treba se je zavedati tudi, da se z nakupom Kindla zavežeš da boš kupovala knjige izključno pri amazonu in nikjer drugje. npr. Kindle paperwhite ne podpira niti format MOBI :( Če pa kupiš odprto dostopni bralnik, boš lahko brala vse eknjige od PDF do EPUB, teh je v sloveniji že kar nekaj. Osebno toplo priporočam bralnike ICARUS, ker so poceni in kvalitetni, pa še ne gre za KITAJSKI KIČ ampak stoji resna firma od zadaj...edini problem je da jih še Slovenija trenutno ne pozna! android123 |
In ta kitajski kič sedaj po luni pobira kamje, slika, vozi..........
Pa da sam ne smetim: osebno mi ni do buljenja v zaslon, kakršen koli. Branje je kompletan užitek, s vonjem po papirju, z listanjem in vsem kaj sodi zraven. Na potovanjih nisem nikoli nič prebral, niti knjige, ki sem je tam kupil, preveč se okoli mene dogaja, da bi bral, pa naj si bo na avtobusu, letalu ali v kakšni vukojebini ko se vlije tropska nevihta.
ežoj