Živijo!
Za dekoracijo potrebujem majhne bonbončke v obliki jajčk. Jelly bellyji mi niso vredu oblike, niti okusa. Pogledala sem že po večjih trgovinah..Ve kdo kje jih dobiti? Pa mislim res male 1-2 cm in po možnosti pastelnih barv
hvala!
Živijo!
Za dekoracijo potrebujem majhne bonbončke v obliki jajčk. Jelly bellyji mi niso vredu oblike, niti okusa. Pogledala sem že po večjih trgovinah..Ve kdo kje jih dobiti? Pa mislim res male 1-2 cm in po možnosti pastelnih barv
hvala!
21. apr 2011 17:17
Probaj z Rum kokos ali pa rozine, arašide in temu podobno v čokoladi. franciska
21. apr 2011 18:27
Zadnjič sem ene take kupila v Tušu. Mislim, da se imeli slaba 2 cm po tadolgi liniji, pastelnih barv. Lepi.
Samo okus pa ni bil preveč fajn.
sara
21. apr 2011 19:12
u, morem pogledat! tudi če niso tako dobre, so po mojem boljše kot tičino masa, edino marcipan bi bil lahko boljši
franciska hvala, želela sem pisane, nameravam narediti male cupcake s čokoladnimi gnezdeci in pisanimi jajčki.
www.mojalbum.com/naredilaana
21. apr 2011 19:23
V Sparu sem jih kupila, meni so tudi po okusu dobri.
Atina
21. apr 2011 19:54
Kaj pa m&m bonboni z arašidom? Oblika je prava, pastelni pa res niso. magnolija
21. apr 2011 20:20
Včasih se je dobil čokoladiran riž - to je še najmanjše, kar mi pride na misel, jasno, niso pa pastelni kot tudi ne arašidi. Kaj pa če bi peš naredila recimo mini jajčka iz pobarvanega marcipana?
Sonja
21. apr 2011 20:38
hvala, ja, če jih ne najdem, bom vzela marcipan ali pa tiste hoferjeve oblite mandlje ;)
www.mojalbum.com/naredilaananeznan uporabnik
21. apr 2011 20:40
Jaz se spomnim enih iz Juge. Ne vem al od Kraša al Kandije. Bli so v vrečki, raznoabrvni - roza,rdeče,belo, zeleno in kot neka pena no. Ne vem kak drugač napisat - pensti so bli, ko si jih dal v usta. Mogoče to še kje prodajajo???
Multivitamin
multivitamin
22. apr 2011 8:40
Živjo! Jaz sem kupila m&m z arašidi in pa ene v Hoferju. Sem lani kupila m&m's v Mullerju v pastelnih barvah, letos pa jih na žalost nimajo. Tudi jaz sem mislila delat tale gnezdeca, pa mi pomoje ne bo zneslo. Veliko uspeha tinazgKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Brownie z marelicami
Jajčevci z rižkom