obarval se mi je bel pulovrček v roza barvo ampak ni cel roza...ima samo na strani roza lise in je od blizu opazno..=( kako naj očistim dol tele roze lise da bo zopet bel tako kot je bil prej.?ali naj ga namočim v varekino?
jasmina21
obarval se mi je bel pulovrček v roza barvo ampak ni cel roza...ima samo na strani roza lise in je od blizu opazno..=( kako naj očistim dol tele roze lise da bo zopet bel tako kot je bil prej.?ali naj ga namočim v varekino?
jasmina21
18. apr 2011 18:32
Ne, ker ti bo porumenel. Bolje je, da v kateri od specializiranih (npr. DM) trgovin kupiš poseben prašek za razbarvanje - je v takih malih vrečkah, tam, kjer so pripomočki za pranje.
lp
cervus
18. apr 2011 19:52
kupila k2r....zanima ali naj kar u mlačni vodi raztopim in pustim čez noč?ker na 60 stopinj ne upam. jasmina21
18. apr 2011 21:52
Ja, iz katerega materiala pa je??? Ker, če ni 100% volna, bi kake 40 stopinj že moral zdržat.
lp
cervus
19. apr 2011 20:25
je ze resen problem...sem kar u mlačno vodo pomočila in madeži so v parih minutah izginili! hvala vsem skupaj!! jasmina21Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečeni svaljki s pomako iz feta sira
Polžki z mesnimi kroglicami