Kaj poslušamo
25. dec 2013 12:23
ežoj je napisal/a: | ||
Iz katere ergele?
ežoj, prosim, prevedi!
|
25. dec 2013 12:28
Vendelina jr. je napisal/a: |
Sonci, jaz pri grlih dobim eno drugo asociacijo, pa ni za tale portal, ki je kao bolj družinske sorte..... Zdravko je car. Poslednji i prvi.
|
sonci
25. dec 2013 12:37
Pa še meni najljubša božična. Iz časov, ko smo še verjeli v iskreno dobrodelnost ... dandanes je postala sredstvo za samopromocijo ....
http://www.youtube.com/watch?v=eYDEh-mhijc
sonci
25. dec 2013 18:52
Sonci, ergela je a) konjski hlev in včasih se to uporablja tudi za b) hleve, ki so znani po vzreji rasnih konj. In ker si rasla v času Zdravka Čolića, je ežoj verjetno domneval, da imaš bazično znanje hrvaščine ali srbščine in da si verjetno že slišala za kakšno besedno zvezo tipo "uzrrast grla u toj-i-toj ergeli", "u ergeli uazgajaj višie od 100 grla"
Vendelina jr.
25. dec 2013 19:04
Vendelina jr. je napisal/a: |
Sonci, jaz pri grlih dobim eno drugo asociacijo, pa ni za tale portal, ki je kao bolj družinske sorte..... Zdravko je car. Poslednji i prvi.
|
Pa ne na Globoko grlo?
mamamia
25. dec 2013 19:06
sonci je napisal/a: | ||||
|
ergela je konjušnica, kobilarna, ali tudi čreda konjev, tako nekako; kakorkoli, v zvezi s konji
mamamia
25. dec 2013 19:07
Vendy, jaz imam doma nekje spravljeno njegov o sliko s odpisom, Dragoj Z.... za uspomenu,
mamamia
26. dec 2013 10:20
Draga moja, čuvaj tisti zaklad, jza ti ga privoščim.
Vendelina jr.
26. dec 2013 11:14
No, če ostanemo še nekaj časa pri takih in drugačnih grlih ... Kako je že bilo ime športni komentatorki, ki je v tistih časih imela "na čez" (sicer zelo redke) prenose konjeniških prireditev ...
sonci
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Zelenjavna zloženka
Pustne miške