3. dec 2013 9:28
Vendelina jr. je napisal/a: | ||
Jaz se sppomnim samo francoske verzije s Claudeom Francoisem. (tisti nesrečnik, ki je storil bridko smrt pri zamenjavi žarnice v kopalnici)
|
Miro Ungar?
mamamia
3. dec 2013 9:28
Jaz se sppomnim samo francoske verzije s Claudeom Francoisem. (tisti nesrečnik, ki je storil bridko smrt pri zamenjavi žarnice v kopalnici)
|
Miro Ungar?
mamamia
3. dec 2013 9:53
|
Miro Ungar?
mamamia
3. dec 2013 10:28
Miro Ungar it is!
Vendelina jr.
3. dec 2013 10:52
Što god ja želim reć
imaš ti zadnju riječ
al' tata, ti me voliš ...
Tvoja pitanja nisu pametna baš
Al' tata, ti kažeš da sve uvijek znaš ...
Mislim, da je to - to
mamamia
3. dec 2013 12:54
Lepa, samo, to ni Piange il telefono. Tuhtam že dva dni, če je sploh bila verzija z našega območja, se tudi jaz spomnim le francoske.
lp
mzm
3. dec 2013 13:16
Ja, sem pri preposlušanju enako ugotovila ...
KAj pa te, generaicjo moja, se spomnite?
Jaz se spomnim Zdenke Vučković ...
mamamia
3. dec 2013 20:58
Sem poslušala (še enkrat) obe verziji, joj.... sem morala kar še eno epizodo Romanzo Criminale gledat... Namesto pisanja predloga za dizertacijo Zdaj pa naprej :)
Pa še ena za delo: http://www.youtube.com/watch?v=SLlzP5K3AVU, ma ful energije!
Saša
3. dec 2013 22:10
Le telephone pleure (zakaj se ne da pisati akcentov?)Claude Francois in Frederique leta 1977.
Take pesmi sedaj ne morejo več narediti. Pesem, v kateri se neznan moški pogovarja s pet let staro punčko - no way, da bi šlo to skozi.
Pa tudi izpis številke klicočega - hm, včasih je bilo telefoniranje večja enigme.
No, pred 36 leti se je pa še dalo....
Vendelina jr.
3. dec 2013 23:25
Simpatična, tale pesem :)
Tale pa za obnovo zarjavele francoščine: http://www.youtube.com/watch?v=trR5uDzVHQk, in za malo nostalgije, Paris je vedno v redu!
Saša
4. dec 2013 6:38
Tole na oko mi deluje kot deveto pariško, ne?
Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Dušeno sladko zelje
Špageti s paradižnikovo omako in baziliko