27. mar 2013 18:45
Pa še klobuka ne padeta nikamor
Proxy, a je "sou foda" v bistvu "eu sou foda" ozrioma nekaj kot "yo soy todo"?
Vendelina jr.
27. mar 2013 18:45
Pa še klobuka ne padeta nikamor
Proxy, a je "sou foda" v bistvu "eu sou foda" ozrioma nekaj kot "yo soy todo"?
Vendelina jr.
27. mar 2013 19:02
Foda je glagol, ki pomaga pri humani reprodukciji )))), sou foda naj bi se pa še najbolje prevedlo kot "jst sm car!" Ampak sem še daleč od tega, da bi ulazila u finese...:))))) lp, proxima
27. mar 2013 19:14
Hja, bo držalo, da je portugalščina jezik, v katerem se najbolj elegantno kvanta
Vendelina jr.
27. mar 2013 19:18
Letim na italijanščino in nimam časa raziskat, ali je bil Dušan Silni tisti, ki je "omnem legatorem in vulvam maternam missit", ampak tudi latinščina glede tega ni od muh! :)))))) lp, proxima
1. apr 2013 20:14
Ne spomnim se, če sem že kdaj prilepila tole, verjetno najlepšo verzijo Halleluyah.
http://www.youtube.com/watch?v=P_NpxTWbovE
Pa še ena malo starejša:
Vanja
1. apr 2013 22:14
http://www.youtube.com/watch?v=uNIZfgFJ3t0
Priznajte, da ima nona tako lepe plave učke - in po njej tudi vnučka .
lp
cervus
4. apr 2013 16:59
Sher
lp
cervus
4. apr 2013 17:09
Kako je meni šel na začetku na živce ta golobradec Vse, samo Sherlock ne bi smel bit, hehe. Nekje po tretjem ogledu sem bila pečena
Drugače pa, od vseh interpretacij imam najraje original, z redkimi izjemami kot na primer tale
lp
mzm
5. apr 2013 7:10
Meni tudi (moj prvi komentar: "pa ta se zvečer še doji..."), zasvojena sem bila pa kljub temu nekje po pol epizode... lp, proximaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčne rožice
Fokača s paradižnikom in timijanom