18. feb 2013 17:34
...že par dni mi gre po glavi...
tina711983
18. feb 2013 17:34
...že par dni mi gre po glavi...
tina711983
21. feb 2013 7:15
Iskala sem komad o viskiju in Liverpoolu, ki ga je pred mnogo leti pela Alenka Pinterič, in naletela na original. Komaj sem prišla do sape :))))))))) (speaks for itself...) Long Haired Lover From Liverpool lp, proxima
21. feb 2013 9:01
proxima, ja, leta našega odraščanja ...
mamamia
21. feb 2013 9:22
Proxy, pri tvojem enciklopedičnem znanju, da ti je tale trivia o ta malem Osmondu ušla....
Drugače pa je moj današnji prispevek namenjen rahlo jeznim puncam, ki so mislile, da so našle princa na konju, pa potem ugotovijo, da imajo kljuse, ki ni posebej ne šarmantno, ne sočutno in ne bistro. Skratka vsem tem namenjam precej energetsko močno dozo ubijalsko močnega vokala andaluzijske pevke Malú, komadu je ime No voy a cambiar (Ne bom se spremenila). Ni treba znati lenguidža, ker je energijia osvobojuča v vsakme primeru.
http://www.youtube.com/watch?v=-XlORyl6X8s
Vendelina jr.
21. feb 2013 9:45
Joselito in Michael Jackson sta bila edina primera tovrstnega child abuse, ki sem ga poznala. (in enega iz domačih logov, nomina sunt odiosa). Ampak res, na rit sem padla (predvsem ob besedilu iz nedolžnih otroških ustec, pa tudi ob komentarjih :))))))))))) lp, proxima
21. feb 2013 15:10
Res je, tisti komad si v današnjih časih verjetno vrti pedofilska community.
Vendelina jr.
22. feb 2013 14:43
Še vedno malce zataknjena v sedemdesetih: legenda Marko Brecelj, Škandal v rdečem baru. lp, proxima
22. mar 2013 19:26
danes mi gre po glavi ta dobra stara pesmca: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded
angie :)
22. mar 2013 19:32
Dobra pomoč pri vsakodnevnem dolgočasnem opravilu je bil danes Giorgio Gaber
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Metuljčki s špinačo in paradižnikovo omako
Pekoča paradižnikova juha