12. maj 2013 9:47
Dober izbor, elči!
Vendelina jr.
12. maj 2013 9:47
Dober izbor, elči!
Vendelina jr.
12. maj 2013 10:58
Ta koncert je bil, po tistem koncertu v Cankarjevem domu, ko je pel takratni Partizanski pevski zbor, leta 1993 ali tam nekje, nekaj naj naj ...
mamamia
12. maj 2013 11:02
proxima je napisal/a: |
Ste me spravile u žvaniment: Buona Vista Social Club: s Stingom: Fragilidad; z Omaro Portuondo: Silencio... In še Ibrahim Ferrer in Omara unplugged - nenadkriljiv Quizas, quizas. lp, proxima |
Vse imamo doma in še več in še in še ..... in poslušamo
mamamia
12. maj 2013 13:35
Elaphus, to, ja!
Upam, da boste lahko videli tale lušten filmček tudi tisti, ki niste na FB - polepša dan, definitivno
Mojca
12. maj 2013 13:40
mamamia je napisal/a: |
Vse imamo doma in še več in še in še ..... in poslušamo
|
Mamamia, tole je tudi ena od tistih,ki ne smejo manjkat, ane
http://www.youtube.com/watch?v=3AeuB04YTZc
Casaria Evora v živo v Parizu.
Mojca
12. maj 2013 17:58
Julia Aljaž: Daddy http://www.youtube.com/watch?v=ZSwdAGZEWEw
Tole poslušajte. Pred par tedni sem jo komaj odkrila, pa še zmeraj komaj verjamem, da imamo v Sloveniji tako mlade, tako sposobne, pa tako neznane pevce. Neverjetna je.
Amy C.
12. maj 2013 19:24
Talentirani pevci so povsod, tudi v Slo.
Je pa v Slo. hudičevo malo ljudi, ki imajo veščine s področja pisanja dobrih tekstov (bili včasih, sedaj tega malo), pisanja melodij (a mora biti čisto vse v harmoničnem molu, da poste poslušalec deprast že po treh taktih?) , glasbene produkcije in trženja. In potem pomanjkanje slednjega maskirajo v "premalo je denarja in Slovenija je majhen trg".
Vendelina jr.
12. maj 2013 19:33
aj, jaz pa že od jutra Radio Nostalgie, Chansons Françaises, se že kar cedim, od depresije pa nič....
Sonja
13. maj 2013 1:01
Dopadljiva punca, tale Julia
Jaz sem šla pa malo v najstniška leta ... Queen, Live at Wembley, 1986.
MojcaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači Ferrero Rocher
Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom