3. jul 2015 19:35
Slavko Avsenik je odšel za vedno, njegovo delo pa ostaaja za vedno.
naor
3. jul 2015 19:35
Slavko Avsenik je odšel za vedno, njegovo delo pa ostaaja za vedno.
naor
4. jul 2015 12:16
Zbogom gospod Slavko Avsenik. Hvala za vso čudovito glasbo, ki ste nam jo namenili in zapustili za vedno.
Poslušam: Pastirček, Veter nosi pesem mojo, Pod cvetočimi kostanji, Rastejo v strmi gori.... in solze mi silijo v oči.
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
10. jul 2015 4:14
Tale skupina se meni "vrti" v avtu, si pa z dragim nisva edina, katera od punc ima boljši glas. Ta sedeča je vnukinja Telly Savalasa in je vsekakor v glasbeno bolj nadarjena kot dedek.
Vanja
28. jul 2015 16:06
Poslušam Collabro in sicer sem odkrila, da so naredili nov cover in to mojega zelo ljubega komada iz Phantom of the Opera....
Duracell
28. jul 2015 16:48
Tale najstnica iz Avstralije ima totalno fenomenalen glas. No, tole je moderna verzija You don't owe me. A sem omenila, kako lep obraz ima? Grace:
Vanja
15. avg 2015 13:05
Zlatni dan - pesem v originalu izvaja Bisera Veletanlić, tole pa je v izvedbi JeleneTomasević:
https://www.youtube.com/watch?v=rCAdgXnIXyA
En lep dan želim, ne nujno zlat.
Noemi
17. avg 2015 23:18
Trenutno je na repeat vse od Arsena.
Vendelina jr.
18. avg 2015 7:49
Ja, umrl je Arsen Dedić. Ena od naših legend.
mamamia
18. avg 2015 8:05
Danes sem na poti v službo poslušala moj CD. Ne daj se Ines. Najbrž najboljše ( kar poznam ) od Dediča.
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom
Ržen sendvič s kajžarsko klobaso