Kaj poslušamo
22. feb 2013 14:43
Še vedno malce zataknjena v sedemdesetih: legenda Marko Brecelj, Škandal v rdečem baru. lp, proxima
22. mar 2013 19:26
danes mi gre po glavi ta dobra stara pesmca: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded
angie :)
22. mar 2013 19:32
Dobra pomoč pri vsakodnevnem dolgočasnem opravilu je bil danes Giorgio Gaber
lp
mzm
25. mar 2013 16:17
Dva osupljiva rimejka Abbe: če naj parafraziram Stalina, oba sta boljša. Najprej medley v izvedbi Perpetuum Jazzile (ali video še koga spominja na Mobitelove reklame, v dobrem smislu namreč?) John Barrowman in Daniel Boys: I Know Him So Well (ahhh, John Barrowman... tisti dnevi v mesecu? :))) lp, proxima
25. mar 2013 16:33
Da, draga, vsako dekle ima svoje guilyt pleasures. Dokler se ne boš zadevala ob "tomorrow, tomorrow, I'll love you tomorrow, you're only a day away", ali pa "we're off to see the wizzard, the wonderful wizzardo of Oz", bo še vse v redu.
BTW. tisto je bil Lenin, Stalin tolkišne duhovitosti ni premogel
Vendelina jr.
25. mar 2013 16:40
Guilty indeed, but what a pleasure! :)))) Glede levih in desnih odklonov Žižek navaja drugače (od njega sem si to tudi sposodila) :))))))))))) http://www.lacan.com/zizmaozedong.htm lp, proxima
26. mar 2013 7:50
Aj, si dregnila, nič hudegal sluteč v eno stalno prerekanje profesorjev s FF, en dolga zgodba o , ne gre smetiti. Tako naj bi šlo: Lenin naj bi (gre za reciklirano pripovedovanje tistih, ki so tam bili, novinarjev ni bilo in je v vsem verjetno precej dodajanja k resnici) ob uvajanju NEP na devetem kongresu partije izrekel stavek: oboje je slabše, in potem naj bi ga od tu parafrizirali še leta po njegovi smrti.
Vendelina jr.
27. mar 2013 16:29
joj...men sta tko huda, da morem še z vami delit...
angie :)
27. mar 2013 18:45
Pa še klobuka ne padeta nikamor
Proxy, a je "sou foda" v bistvu "eu sou foda" ozrioma nekaj kot "yo soy todo"?
Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Špargljeve blazinice
Toscanska panzanella