29. avg 2011 17:10
Uf Oliva, tut men je res super komad in še bolj super mi je to miganje zraven...bi jst tut tko ampak moj dragi pa rajš miga brez muske... no, sj ne da se prtožujem zdej, sam tko...
angie
29. avg 2011 17:10
Uf Oliva, tut men je res super komad in še bolj super mi je to miganje zraven...bi jst tut tko ampak moj dragi pa rajš miga brez muske... no, sj ne da se prtožujem zdej, sam tko...
angieneznan uporabnik
29. avg 2011 17:21
Eh, navadi da miga. Ti ne bo žal. Pa ne, da miga ven in not. Tud migat morš znat, da je obema lepo. Ni to po sistemu, da je čimprej konc.
Ne vem kaj vama odgovarja. Kaj strašno osladnega ni fajn kak komad v stilu tega pa nardi stuff sexy,sleazy.
To ti je super.
http://www.youtube.com/watch?v=3ZS7iKdRo5Q
Multivitamin
multivitamin
29. avg 2011 17:49
Glavno da se miga pa če je muska al pa ne...sam da je fletn, a ne Multivitamin?
Drgač je pa men tut ta komad zelo všečen ampak sam tko za zapret oči in uživat ob poslušanju..
http://www.youtube.com/watch?v=4uEl5Z5DEDw&featu
angie
neznan uporabnik
29. avg 2011 18:06
Diana Krall je tud okej. Saj važno, da dogaja. Oebno pa je to meni všeč. tvojemu ne vem. Da ga s pesmijo ne prisiliš nevede,ako ga s songom pripelješ kako ti njega mučoš maš rada. Pol zberi nekaj nekaj nevtralnega. Saj veš kaj mislim, da mu ne blokira sama pesem užitka.
Ni point samo da je fletn. Fletn mora bit zate in zanga.
Mutlivitamin
multivitamin
29. avg 2011 18:15
OlivaB je napisal/a: |
Zdaj je treba samo še mojega frišnopečenega dragega prepričat, da bi šla mal migat ;))
|
Draga moja, daj si kakšno lažjo nalogo, npr: svetovni mir, pa da nihče ne bo lačen....pa da poravnaš Drino in narediš štiripasovnico čez Atlantik in potem še Pacifik, potem pa se, če boš pri volji, loti še plesnih vaj.
Vendelina jr.neznan uporabnik
29. avg 2011 18:58
Billy Joel - Lenindrad
One of the best ever
http://www.youtube.com/watch?v=ZotVViy0C0w&featu
Multivitavin
p.s. - malo tekst poslušajte.
multivitamin
29. avg 2011 19:31
Vendelina jr. je napisal/a: | ||
Draga moja, daj si kakšno lažjo nalogo, npr: svetovni mir, pa da nihče ne bo lačen....pa da poravnaš Drino in narediš štiripasovnico čez Atlantik in potem še Pacifik, potem pa se, če boš pri volji, loti še plesnih vaj.
|
ROFL
zal je to kar res.....
LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"neznan uporabnik
29. avg 2011 19:37
Vendy, eni ne štekajo, da najlepše nekoga objet, ki ga maš rad. Saj ni nujno, da v posteljo padeta. Nikoli ne bodo razumeli
, da je ljubega človeka prijetno objet in rečt, da si ga pogrešal. In pol se čudijo kak nekoga spravit do mrdanja.
Ma svašta si eni domišljajo dandanes
Multi
multivitamin
29. avg 2011 20:05
Burt Bacharach - Raindrops keep falling on my head
Vesnuska
29. avg 2011 20:56
Hvala vsem za simpatične nasvete :) Sem preveč realističen človek, da bi rinla v nekaj, kar je že v štartu obsojeno na propad. Po drugi strani pa sem se v vseh teh letih naučila tudi to, da se s trudom marsikaj da. Reševanje sveta in podobne fore bom tako prepustila našim misicam - za kaj takega sem že prestara in imam malo previsok ITM, če že ne drugega ;)
Multivitamin, sem zelo vesela, da to imam. Naj tako tudi ostane. Enako želim tudi drugim ;)
Besedilo ni ravno v mojem kontekstu, starejšega datuma, a mi je pa vseeno lepa:
OlivaBKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bolj enostavno in poceni ne gre
Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo