29. dec 2008 22:22
Pozdravljeni vsi! Tudi jaz imam tega robota-ronic in naj povem,da ni vse zlato kar se sveti.Namreč kupila sem ga pred štirimi leti in ni bil zelo veliko v uporabi.Pa se mi je zgodilo,da sem nujno potrebovala drobtine in sem jih nameravali pripraviti v robotu.Vstavila sem suhe kajzerice hotela priviti pokrov (ZAPRETI)in kar iznenada,aparat je ponorel,pokrov je odletel ne vem kam,posledično seveda tudi nož(potem sem ga našla v enem kotu kuhinje)si lahko predstavljate s kakimi obrati dela.....in s kakšno močjo je odletel v kot(kaj bi se zgodilo,če bi zadel mene si ne upam razmišljat)jaz sem zbežala iz kuhinje,kjer pa je pokalo,kot bi delala 100 tonska štanca...dokler ni priskakljal do konca pulta in ga je njegova lastna teža izklopila iz vtičnice....in padel na tla......GROZA razbito je bilo vse kar je bilo na pultu....in potem smo ga dostavili na servis,kjer so dejali da takšnega primera še niso imeli(bil je še v garanciji)....aparat sem dobila po enem tednu po hitri pošti in poleg je bila priložena kuverta in gospod direktor je izjavil,da je aparat brezhiben ampak,da so mi le zamenjali zgornji pokrov,če ravno ne bi bilo potrebno....res se mi je strgal film,poklicala sem gospoda direktorja,kateri pa mi je dejal,da me ni dolžan poslušat in vrgel slušalko dol....res pa je,da mora biti brzina na nuli in se potem postopoma povečuje pri meni pa je bila pač na najvišjo stopnjo...ampak kljub temu,aparat SE NE BI SMEL ZAGNAT brez da je bil pokrov zaprt...zato pozor,preglejte tiste jezičke-zatiče na pokrovu,pri mojem je bil eden očitno odlomljen in varnostni sistem je popolnoma zatajil.....ZATO POZOR,RES NI VSE ZLATO KAR SE SVETI....LP