16. apr 2011 7:35
Morda, pa so luči ob sprehajalni poti tako močne, da osvetlujejo morje ?
Drugače je tako, da je ta kamp na hiribu in je treba vsak dan korakat dol in gor. Pri nas smo imeli enga otroka, ki ga je bilo večkrat potrebno nesti. (ne da ni želel, premlad, utrujen).
Plaža, ki je pri hotelu, če se ne motim, ki je mivkasta, tam se drena 90 % otrok, ki so v Čikatu, zalivček s to plažo je na koncu dolgega zaliva in je voda........bolj tako tako....
Mi smo sicer imeli čoln, kakor si šel malo stran in na druge plaže so bile meduze.
Glede kampa, na vse čakaš (zjutraj,zvečer) na wc, tuš, pomivanje posode. Občasno imaš srečo, da naletiš na prazno in si na vrsti takoj. Parcele za rezervacijske goste so spodaj, vmes so pavšalisti, nekaj malega je za trgovino prostora. Drugače pa okoli nogometnega igrišča. Domačini nekateri nesramni.
Smo imeli težavo s spuščanjem našega malega čoln, ki vseno potrebuje rampo za spust. Na koncu smo ga v bljižini pristanišča na eni plaži, ki se nobeden ne kopa. Skupaj z dolgo vrvjo, malo iznajdlivosti uspeli spravit na kopno.
.
Da ne bo pomote, midva sva iskala kamp in sva na podlagi dolgoletne izkušnje (18 let je hodil tja) kolega odločila, da pa gremo mi tudi. No zanje leta smo se preselili bolj proti srednji Dalmaciji. Na kopno in smo našli naš košček. Prijazne ljudi, nobenega podtikanja, manjši kraj. Sence ni na plaži oz. tisto malo zasedejo že zzzzzelo zgodaj. Ampak, mi gremo na druge plaže. Čeprav je plaža pred kampom super. Smo pa že nekaj kampov obdelal (ob reki, v tujini, takšne, ki so že ene 30 let taki kot so, z novimi lastniki, na dvoriščih hiš....). Ne iščemo luksuz, ampak vsaj neko delno higijeno, wc papir (ja tega celo je potrebno včasih imeti seboj), lepo plažo (ne lepo kot lepo- v drugačnem pomenu).......
http://www.mojalbum.com/jagikroki/torte