8. apr 2011 17:19
Najprej vsem lepa hvala za feedback, in, da se ne razpišem preveč, res vsem še enkrat hvala za obilico dobrodošlic, spodbud, nasvetov in lepih želja :) @tulka in izzak: no, o delitvi del sva se že pogovarjala in sklenila, da bova šele, ko se vseliva, videla, kaj kateremu bolj ustreza, se pa zavedava, da bova morala delati oba. sva pa tudi oba takšna bolj easy-going, tako da težav ne pričakujem. in, ja, 'packanje' v kuhinji mi ne predstavlja skrbi, ampak kot je zakk rekel, prej izziv, ker se res že veselim novega poglavja v življenju. saj nekaj ful hudega nama ne bo, on zna tisto osnovno, pa tudi jaz znam, verjeli ali ne :P speči jajce (in pogreti kaj pa prebrati navodila na vrečki hehehe:P) kuhinje se pa veselim tudi zato, ker zadnjih nekaj mesecev večinoma jeva zunaj.. in pogrešam mamino na zelenjavo osredotočeno kuho, čeprav, priznam, mi v mladosti ni preveč ugajala, sem ji danes hvaležna za to, ker.. nevem, ampak jaz osebno čutim velikansko razliko v počutju in nivoju energije, ko nekej dni zapored jem, kar npr. moja (njegova prav tako) mami naredi kot pa vso tisto težko, predelano hrano. kuharico je on kupil danes, sicer pa bova, tako kot je ze trixie povedala, najbrz dnevno na vezi z mamo.. tudi sama se spomnim, ko sta moji precej starejši sestri šli počasi na svoje, se je mami vsak okrog kosila pogovarjala s katero in jima dajala navodila kaj naj storita hh :P @linguini: hvala, bova preverila:) @vanja v zda: hvala, no, bom ga pustila na polici v trgovini še nekaj časa :P kar zadeva stanovanje, je popolnoma opremljeno, stvari, kot so pa npr. pribor in ipd..sva že nesla tja, ta vikend preseliva še osebne stvari in to je to:D malo za hec, malo za res.. @vendelina, atina, japaja: kot sem že rekla, jajce znam speči, pa tudi palačinke in nek res u izi biskvitk.. to pa sm se naučila dost zgodej..je kr pasal zravn 'zdrave' hrane hehehe. pa na piknike tudi rada hodim, ravno danes gremo na enega takega 'polnočnega' (če bo vreme naklonjeno za zvezde gledat:P), samo ma ponvadi hrano moj čez pa njegov kolega hahahah. še enkrat hvala vsem, sploh tistim, ki jih nisem pomenila, najrajši bi vsakemu posebej odgovorila, ampak potem bi bilo še dlje kot že tako je. uživajte petkovo popoldne!!! username