5. apr 2011 9:50
multivitamin je napisal/a: |
Ajoj, ajme meni. Ak je neko shvatil, onda je. Ak nije... joj,joj,joj. Multivitamin
multivitamin
|
Multi, eni ne bodo nikdar razumeli. Imena naj vsatvlja vsak sam. Eni so pač z enimi obremenjeni, prerivanja je vedno in povsod dovolj. Oziroma preveč. A eni so dovolj visoki, da lahko na to gledajo zviška, in vrag je, ko koga takega ne moreš izbrisati iz svoje zavesti in se nenehno zaletavaš vanj.
Ko sem kdaj kaj pošiljala aktivnim forumašem, kot jih je poimenoval žak, nisem niti hvala dobila nazaj, enim sem nekaj tudi kam z avtom peljala; to si sicer bile izjeme, a se je zgodilo. Me ne zadene. Večina itak zmore napisati hvala, večina tudi ob prošnji vpraša, kako naj se oddolžijo, kako s stroški itd. Ta komunikacija pač steče potem, če nekdo nekomu želi kaj poslati, a se o tem na forumu pač ne razpreda.
Tudi kot o tem ne, ko nekomu, ki je vešč lepega obnašanja in k temu poziva druge, sam ti pa niti ne odgovori, kako je bilo, ko si v eni zadevi zelo pomagal, posredoval prave info in še kaj. Ampak jaz sem svojo lekcijo vzela.
Mamamia
mamamia