4. apr 2011 20:06
Pozdravljeni forumaši.
Kot avtor teme vam sporočam,da je bila tema odprta v smislu,da sporočim članom da se ukvarjam z zbirateljstvom.Velikokrat sem že slišal in tudi videl,da ljudje pri raznih pospravilih in prenovah stanovanj in hiš mečejo v smeti oblačila,čevlje,knjige,igrače,tudi star denar pa še druge stvari,ki so še v dobrem ali celo odličnem stanju,namesto da jih ponudijo nekomu,ki bi jih z veseljem sprejel.Kakor vemo se oblačila in čevlje lahko ponudjo Rdečemu križu, Karitasu, Humani itd... Knjige lahko ponudimo starinarnicam, domovom starejših občanov, bolnišnican itd... Igrače Unicefu itd..Star denar pa zbiralcem,lahko pa tudi Dinosu, če ga imate toliko.Na Dinosu boste dobili še plačilo vendar boste morali imeti veliko kovancev, da boste dobili za plačilo 500€ in boste zbiralec tudi vi (hedonist) ta prodaja bo pa šla seveda še v dohodnino.Kar se pa joka tiče pa joka samo (zzak1977),ker ni dobro prebral mojega sporočila.Napisal sem,da bi z veseljem sprejel kaj za v mojo skromno zbirko in ne da mi morate sedaj vsi člani foruma poslati kovance - saj nisem državni organ,sem samo državljan in zbiratelj.
Pa lep pozdrav.
darč